2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم مغزم داره میترکه کلی فشار درس رومه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست
تازه اول راهه . از روش های تند خوانی استفتده کن . انسانی خوندنیه پیچیده نیست ک نتونی

چون الان امتحانت نهایی هست باید بفهمیمشما مخصوصا تاریخ که باید مطالب رو بهم ارتباط بدی

یآدمه تابستون با هم چت میکردیم بین تجربی انسانی تردید داشتیمژثطمئنی با علاقه انتخاب مردی رشته و؟؟

من با شما چت کردم🦦😐

من اصلا یه درس علاقه ندارم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون الان امتحانت نهایی هست باید بفهمیمشما مخصوصا تاریخ که باید مطالب رو بهم ارتباط بدی

خسته شدم کم اوردم بحدا 

الان چکار کنم اروم شم

من با شما چت کردم🦦😐من اصلا یه درس علاقه ندارم

اره دقیقا یادم هست 

آره معلوم بود اون موقع هم حس کردم رغبتی نداری 

برو یه مهارت یاد بگیر

درس خوندن با علاقه  هم سختی داره بدون علاقه که شکنجه س

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
عزیزم آرامش خودتو حفظ کنیه برنامه ریزی درست انجام بده که بتونی هر چه زودتر بخونیشون

نمیتونم آرامشمو حفظ کنم رسما دیوونه شدم کیخوام داد بزنم

دلم میخواد یه امپول ارام بخش بهم بزنن

۱۰

خیلی هنوز برای انقدر استرس کشیدنت زوده ها:)

نمیگم وا بدی یا بهش فکر نکنی

میگم سعی کن ریلکس باشی

دوازدهم تجربی ام و دوسال اول هیچی نخوندم!

وقتی میگم هیچی فکر نکن اغراق میکنم،واقعا هیچی نخوندم.

ولی الان بهترین مدرسه درس میخونم و بهترینم بینشون.

وقتی در عرض چند ماه من تونستم برسونم تو ام قطعا میتونی به یازدهم که میرسی ی دانش اموز قوی باشی ، فقط ی برنامه ریزی درست حسابی لازم داری.

نمیتونم آرامشمو حفظ کنم رسما دیوونه شدم کیخوام داد بزنمدلم میخواد یه امپول ارام بخش بهم بزنن

این روزا هم میگذره. خودم اینا رو تجربه کردم و بعد کنکور اینطور بودم که به خودم میگفتم اون موقع ها خاطره شد برام.

و جالبه الانم که دانشجو ام دوباره این حس زیاد بودن درسا اومده سراغم😂 ولی تجربه‌ی کنکور بهم یاد داد چطوری حجم زیاد کارامو کنترل کنم. سعی کن به عنوان یه تجربه‌ی سخت برای یاد گرفتن برنامه ریزی بهش نگا کنی. مطمئن باش از پسش بر میای💛

حتی اگر لازم شد از فیلم ها و صحبتای انگیزشی (حتی زرد) استفاده کن ولی تا وقتی که کار هات تموم شه. از اونجا به بعد میفتی رو روال

خیلی هنوز برای انقدر استرس کشیدنت زوده ها:)نمیگم وا بدی یا بهش فکر نکنیمیگم سعی کن ریلکس باشیدوازدهم ...

چکار کنم الاتن که دارم دیوونه میشم

2810