2777
2789

هرکاری مژکنم تو سرم‌نمیرن  درسا دهمم همه درسا تلمبار شدن تازه یه هفتس میرم مدرسه چکار کنم به خدا دیوونه شدم😭😭😭

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی سایت رو دلیت کن الان چه وقت بیدار بودنه خب. مجازی رو دلیت کن تا وقت کم نیاری. من برای قبولی تو ازمون دکتری تخصصی گوشیم رو کلا یکسال خاموش کردم. و خیلی راحت به همه کارها و درسهام رسیدم و قبولم شدم، حالا که شما برای چندتا کتاب دهم اینهمه عزا گرفتی. چارت فقط انداختن گوشی به دور هست. 

دهمم رشته انسانی

یآدمه  تابستون با هم چت میکردیم 

بین تجربی انسانی تردید داشتی

مژثطمئنی با علاقه انتخاب مردی رشته و؟؟

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

استراحت به خودت تغذیه مناسب و کلوگز دار بخور. اگه میتونی امگا۳هم استفاده کن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دهم اول سال افت تحصیلی طبیعیه

اگه تو مدرسه یاد میگیری تو خونه تست بزن خیلی کم هر روز ۳ درس بخون مثلا جغرافیا فلسفه ریاضی میشه روزی ۳۰ تست که سخت نیس حتی اگه بازم واست سخته ۱۵ تا بزن از هر درس ۵ تست 

اگه تو مدرسه درسا رو یاد نمیگیری فیلم اموزشی ببین 

اینجوری هم از لحاظ درسی قوی میشی هم سال کنکورت راحتی 

من امسال دوازدهمم هی ارزو میکنم کاش دهم بودم و از اول درست درس میخوندم 

2810