2777
2789
عنوان

بابای نامزدم مهمونای عقد زیاد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 28 پست
دقیقا بخدا بچهای حالا درک ندارن فقط ب فکر پز این چیزان خواهر منم همینهالبته مشکل این بچها نیستن مشکل ...

اکه ب من بود جشن نمیگرفتم مامانم خودش دوس داره سور بده واسه جشن من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید گله کردن بهشون یسریا گفتن چرا ما دعوت نیستیم مجبور شده پدرشوهرت

بدم میاد آدم اول حرف میزنه پاش وایسه 

مامانم هر چی جمع بشه میخاست بده واسم طلا منم با این حرکت میگم ی تیکه جاهازم بخره

عزیزمممم۵۰ شما ۵۰ اونا منصفانه اساوقات خودتو تلخ نکن توی شب ب اون مهمیهمون یه مدل بدی از سرشون زیاده ...

۵۰تا ما فقط خاهر برادری اونا ۲۵ نفر از فامیل دعوت کردن ک درجه ۳حساب مین

بدم میاد آدم اول حرف میزنه پاش وایسه مامانم هر چی جمع بشه میخاست بده واسم طلا منم با این حرکت میگم ی ...

چرا اوقات خودتو تلخ میکنی؟ تنوع غذاهارو کم کن.‌.‌ اشکال نداره بهترین روزای زندگیته .. هرچی شلوغتر باشکوهتر 

اون پسر قراره همسرت بشه .. نزدیکترین ادم زندگیت ، از حالا نسبت ب اسن چیزا حرص بخوری بعدها مشکل پیش میاد 

من خودم اوایل عقد و ازدواجم کلی حرص خوردم .. بعدها گفتم قطعا یچیزایی هم از طرف ما بوده ک خانواده همسرمم حرص خوردن لابد ک ما متوجه نشدیم .. ادم خودش ک متوجه نمیشه 

الان اونا خبر ندارن شما ناراحت شدی بابت این کارتون .. حالا میای در جوابشون یکاری میکنی اونا ناراحت میشن و میگن ما هیچ کار بدی نکردیم ولی عروسمون اینکارو کرد 

همین زنجیره انتقام همش ادامه داره .... و کسی از کرده خودش باخبر نیست 

دقیقا بخدا بچهای حالا درک ندارن فقط ب فکر پز این چیزان خواهر منم همینهالبته مشکل این بچها نیستن مشکل ...

بابا همین ی مدلم کلی خرج داره فکرکن الان غذا پرسی سیصد با مخلفات صدنفر میوفته نزدیک ۳۰میلیون اینام حتما پولدارن که میخان خرج کنن بیخیال

چرا اوقات خودتو تلخ میکنی؟ تنوع غذاهارو کم کن.‌.‌ اشکال نداره بهترین روزای زندگیته .. هرچی شلوغتر با ...

واییییییییی نمیدونم چمه وقتی دیشب گفتن چنان حالم بد شد که نگو سریع جبهه میگیرم انقدر خودمو کنترل کردم هیچی نگم باهاش دعوا نکنم سر هرچیزی اینجوری شدما دست خودمم نیس