2777
2789
عنوان

ازدواج به خانواده اس بهم ثابت شد☹

166 بازدید | 12 پست

یکی میشه من که خانواده منزوی دارم باهیچکس رفت و امدی نداریم نه فامیلی نه دوست و اشنایی هیچی هیچی و هیچوقت نه مهام پیاد خونمون نه مهمانی میریم و اصلا برای خانوادم مهم نیس ازدواج کنم یا نکنم حتی حرفشم نمیزنن و وضع مالی خوبی هم نداریم و وسایل خونمون  مال سی سال پیشن ، با سی سال سن و تحصیلات ارشد و قیافه خوب و کلی هنر و مهارت حتی یه دونه خواستگارم ندارم

یکی هم میشه دخترای فامیلمون که همسن منن و خانوادشون برعکس خانواده من اهل رفت و امدن و کلی دختراشونو تو چشم بقیه نشون دادن تا براشون شوهر خوب جور کنن و هرجا میرفتن کلی تعریف دختراشونو میدادن و وضع مالی خوب دارن، دختراشون با تحصیلات دیپلم و قیافه معمولی و بدون هیچ هنر و مهارتی توی بیست و بیست و سه سالگی بهترین و پولدارترین شوهرا رو کردن. نگم خانوادشون چکارا کردن که اینا شوهر کنن. خیلی زرنگ. خوشبحالشون

ازدواج همش به خانواده دختر ربط داره.

آره خانواده و سبک زندگی خیلی تاثیر داره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

الهی بگردم برات ان شالله ی بخت خوب گیرت بیاد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم معلمم مامانم هر جا میره ی گوشه میشینه اصلا با بقیه حرفم نمیزنه.

بقیه هی دختراشونو پرزنت میکنن تو فامیل ک فلان جا کار میکنه  و......مامانمم فقط پوکر فیس می شینه ی گوشه

بدجوری سوختیم ولی خب ته دیگمون مشتی شد..!

چرب زبونی و کاربلدی پدر مادر دختر برگ برنده ست ، بارها دیدم که دخترای کم امتیازی اینجوری افتادن تو تشت عسل و چه دخترای باکمالاتی تو سکوت موندن

خانواده خیلی مهمه تو همه مراحل زندگی نه فقط ازدواج ، به سواد و پول هم نیست به کاربلدیه

عجب