2777
2789
عنوان

کیا هرگز نمیمیرن

223 بازدید | 25 پست

بنظرتون کی هرگز نمیمیره؟ آیا همه مایی که انقد زور می‌زنیم و حرص میخوریم و این زندگی رو جدی گرفتیم مرگ سراغمون نمیاد ؟؟؟ خیلی وقتا زمانی ک یه نفر فوت میشه همین فکر میاد سراغم که آخه آدم عاقل مگه قرار نیست ی روز همینجوری یهویی بمیری پس چرا انقد غصه میخوری چرا زندگیو جدی میگیری؟ اما بازم همون اشه و همون کاسه از فردا

واقعا چرا ما آدما اینجوری هستیم؟ کاش میشد واقعا بیخیال خیلی چیزا شد و آروم ریلکس با خنده و شادی بدون حتی ی ذره فکر منفی تا زمانی ک میمیریم ب زندگی ادامه بدیم بدون اینکه نگران چیزی باشیم🥲 

یه آشنا داشتیم ک همین چند ساعت پیش تو تصادف فوت شد ی مرد جوان ۲۶ ساله که ی پسر سه ساله داره💔 زنشم ۲۰ سالشه

اینا خییییلی همو دوس داشتن عاشق هم بودن برای من حاضر بودن جون بدن، همش عکسای عاشقانه شونو میزاشتن پروفایل خوش خرم داشتن زندگی می‌کردن کی فکرشو میکرد این آقا بمیره ب این زودی انقد یهویی😔 اصلا حالم از زندگی بهم میخوره دیگه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است ک نامش ب نکویی نبرند

عزیزم شعر قشنگی بود اما ربطی ب تاپیک نداشت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یکی هست به نمیرالدوله معروفه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آن است ک نامش ب نکویی نبرند

دقیقا اومدم همینو بگم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من

اصلا موضوع تاپیکو خوندی😐

عزیزم زندگیه دیگه

تف ب این زندگی اصلا چرا اینجاییم چرا آدمیم اه حالم خرابه