2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما هم میدونیم اما از کجا بیاریم همچین کسی روپیدا نمیکنیم که

آدم بخاطر اینکه اسب پیدا نمیکنه باید سوار هر خری بشه؟😕😂

ببخشیداا😂❤️🫶🏻🫂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

نه من شوهرم مرد خوبیه اصلا انگار یه موجود عجیبیه نمیدونم پاداش کدوم کارخوبمه که خدا نصیبم کردهازدواج ...

پس این همه آدم ناراضی از زندگی مشترک چی میگن

آقایون پیام واسه دوستی ندین حوصله ندارم 🚫

ازدواج خوبه، انتخاب ها غلطه که طلاق میگیرن… اصل ازدواج علاقه و تفاهمه است ولی اکثریت به مادیات فکر میکنن ، واسه همین بعدش سرخورده میشن با کسی که حسی ندارن هرشب سرشون یه بالش میذارن و هیچ تفاهمی ندارن

آدم بخاطر اینکه اسب پیدا نمیکنه باید سوار هر خری بشه؟😕😂ببخشیداا😂❤️🫶🏻🫂

نه اینو نمیگم

میگم اونایی که میدونن چی درسته اما براشون جور نمیشه چیکار کنن

تا کی صبر

متاسفانه سن برای دختر اپشن مهمیه وقتی میره بالا امتیاز منفیه

نه اینو نمیگممیگم اونایی که میدونن چی درسته اما براشون جور نمیشه چیکار کننتا کی صبرمتاسفانه سن برای ...

چی بگم...

دیگه هرکسی ی عقیده ایی داره دیگه😍❤️🫂

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

چی بگم...دیگه هرکسی ی عقیده ایی داره دیگه😍❤️🫂

ربطی به عقیده نداره عزیزم

میگم ما میدونیم چه جور پسری مناسبه اما جونمون دراومد پیدا نمی‌کنیم که

بعد بعضیا شرایط مجرد موندن ندارن اونا مجبورن دیگه بعضی چیزا رو کنار بیان

اما نمیگم‌به هر چیزی تن بدنا

ربطی به عقیده نداره عزیزممیگم ما میدونیم چه جور پسری مناسبه اما جونمون دراومد پیدا نمی‌کنیم کهبعد بع ...

دقیقا🥺👌🏻

من سر رد کردن خواستگارای به درد نخور انقدررر حرف می‌شنومافسرده شدم

ان‌شاالله یکی ک خیلی ایده آل باشه خیلی زود برات بیاد

2810