2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 198 پست
عزیزم منم چند ماهیه جدا شدم میشه بپرسم چطور باهمسرت آشنا شدی؟اونم ازدواج دومشه یا نه؟شغلش چیه؟

سلام گلم انشالا ادامه راه زندگیت موفق باشی ، با همسرم آشنایی خیلی دوری داشتیم شغلش کادر بیمارستانه و هم گلخانه گل اپارتمانی داره مشتری مغازش بودم عاشقم شد و بعد شش سال ازدواج کردیم خانوادش مخالف بودن چون تک پسره و مجرد بود ،ولی درنهایت مامثل روز اول عاشق همیم

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر خوب بدونه اطلاع خانوادت همچین کاری نکن...

کاری که شده خب تو هم همه تلاشتو کردی، هر کی ازت پرسید بگو تو میخواستی زندگی کنی اون بود که آدم نبود همچین زبونتو دراز کن بگو آره خیلی عذابم داده 

اون باید سرش پایین باشه نه تو 

حتی پیش خانوادت بگو ، مگه چیکار کردی 

حالا رابطه هم داشتی خب زن عقدیش بودی با همسایه که نخوابیدی 

ولی با این اوصافی که گفتی اونو نامرد نمیاد وام ازدواجو پس بده 

اگه میشه صبر کن مشاوره بگیر حتما این وام پس داده بشه

اگه وسیله خریده بگو وسیله ها بفروش بده به پدرت

به خدا دنیا به آخر نرسیده عزیز دلم 

سلام گلم انشالا ادامه راه زندگیت موفق باشی ، با همسرم آشنایی خیلی دوری داشتیم شغلش کادر بیمارستانه و ...

سلام سلامت باشید انشالله زندگی شما هم روز به روز بهتر بشه 

بعد توی این ۶ سال باهم دوست شدین؟؟

اون پیشنهاد داد شما قبول کردین ؟

خودش مشکلی نداشت با ازدواجتون

ببخشید میپرسم چون الان تو همچین شرایطی قرار دارن تو دوراهی هستم🥲