2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 195 پست
وای وای شوهرت کپی شوهر من بود الان در حال طلاقم من جدید فهمیدم که قرص اعتیاد استفاده میکرده ...

وایی تروخدا بگو از کجا فهمیدی شوهرم خسلی عجیب پرخاشگری میکنه بعد میزه سیگار میکشه یا میزه بیزون یهو خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی تروخدا بگو از کجا فهمیدی شوهرم خسلی عجیب پرخاشگری میکنه بعد میزه سیگار میکشه یا میزه بیزون یهو ...

اره فقط شوهر منه    پنهان کار و دروغ گو   و توجیه میکرد   و فقط کپی هم      من بعدها از همکاراش شنیدم  اعتیاد به قرص داشته    معتاد قرصی     تو عقد هم نفهمیدم    تو بغلش گاهی یه لرز یکدفعه مثل اینکه تو خواب از پله بیفتی اینجوری داشت

وابسته شدید خانواده   بچه ننه  گاهی مظلوم خوب و سر یه چیز الکی پرخاشگر     کلا من فکر میکردم تعادل روحی و روانی داره   همش یه جای کار میلنگید و نمیفهمیدم     اخرین بار سر گریه بچه  جهازم و شکست و خونه اتیش زد   فک کنم زیادی توهم زده بود  زنگ زدم ۱۱۰ و تمام    و فعلا در حال جدایی م 

اره من اشتباه فکر کزدم گفتم هرچه سریعتر جدا بشم

ببین چجوری داره کلاه سرت می‌ذاره ک بدون این که خانوادت بفهمند ببرع مهرتو ببخشه راحت از شرت خلاص بشه اصلا تو چمیدونی چیزی ک میدن دستت امضا کنی چیه ناراحت نشو ولی احمق نباش الان وقت آبغوره گرفتن نیست ب فکر چاره باش حداقل ی پولی دستت بگیره بعد طلاق بزنی ب زخمی اگر بعد این همه نظر خانوادت در جریان نذاری واقعا احمقی توروخدا ناراحت نشو همسر من هم میخواست سرم کلاه بذارع می‌گفت بیا بریم توافقی مهریت ببخش انگار خرم

ممنونم از کمکت عزیزم

خواهش میکنم  درسته طلاق راحت میشی  حتما هم جدا شو      شوهر من در عقد خوب بود بعد عروسی خودشو نشون داد    حتما شک نکن جداشو      قوی باش خانواده تو راضی کن حمایتت کنن    بگو تو جیبش پودر سفید دیدم  چطور ثابت کنم اعتیاد داره   بگو ترامادول تو جیبش دیدم    باشه حمایتت کنن     و اجبارش کنن که وام و تسویه کنه بعد طلاق   

نگاکن من توصیه طلاق نمیکنم   ولی به خدا شوهر بد خیلی سخته  تو عقد جداشی بهتره حتی اگر رابطه داشته باشی بعد عروسی و جهاز ۱۰۰ برابر سخت تر    من بچه هم دارم   خیلی سختی ها کشیدم😭😭    فقط قوی باش و حمایت خانواده تو هرجور شده بدست بیار

استارتر پست های من و بخون بهت گفتم شوهرت شبیه شوهر من بود کپی هم شک کن به اعتیاد

چطور بفهمم 

عصبانیت های الکی داره گاهی اوقات و اینکه

تقرییا همه اطرافیانش اعتیاد داذن دوسه نفرشونم اوردوز مزدن

خواهش میکنم درسته طلاق راحت میشی حتما هم جدا شو شوهر من در عقد خوب بود بعد عروسی خودشو نشون د ...

عزیزم خدا کمک کنه به هممون امیدوارم توهم قوی باشی و ادامه بدی مطمعنم روزای خوبی برامون در راهه 

دخترای سنگین ونجیب وبساز همیشه درگیر اینحور ادمای نااهلی میشن هی خهدا...

دختریت رو ازت گرفته   هزارتا ایراد داشته   بعد راحت جداشی    کیف کنه و بهت بخندن  درسته راحتی و ارامشت مهمه   حداقل وام و تسویه کنن   چون بعد طلاق خانواده ت حتما اذیت میشن   و تورو سرکوفت و ......   هرکار میتونی بکن لطفا    به خانواده ت  بگو    عیب نداره نترس     طلاق با بچه سخته    همه کاراشو بگو   نهایت حتی یکسال هم تو رو کتک هم بزنن بهتره که بری زیر منت اون مرد و بدون مهریه بره     قوی باش دختر  قوی باش    توروخدا اشتباه من و نکن    نکن  برات دعا میکنم     

اره فقط شوهر منه پنهان کار و دروغ گو و توجیه میکرد و فقط کپی هم من بعدها از همکاراش شنید ...

وای دقیقا منم همین مشکلاتو دارم عصبانیت های ناگهانی بی مورد بعد میره یچیزی میکشه بیزون میگه سیگاره خوب میشه 

خودم فکر میکردم مودی هست

دختریت رو ازت گرفته هزارتا ایراد داشته بعد راحت جداشی کیف کنه و بهت بخندن درسته راحتی و ارام ...

انشالله خدا هرچی میخای بهت بده ممنپنم از کمکت 

خدای ماهم بزرگه روزای ارامشمون هم میرسه 

چطور بفهمم عصبانیت های الکی داره گاهی اوقات و اینکهتقرییا همه اطرافیانش اعتیاد داذن دوسه نفرشونم اور ...

من از همکاراش بعدها فهمیدم     اینا خیلی زرنگن و حواسشون هست    من تو خونه باهاش زندگی کردم نفهمیده بودم    بگو بریم ازمایش برای کبد یا .... مطمعن باش نمیاد      اطرافیانش هم اعتیاد دارن دیگه اصلا شک هم نکن   تو فقط به خانواده ت بگو معتاد هست  اگر حمایت نکردن بگو تو جیباش قرص ترامادول و .... دیدم   اعصاب نداره و مشکل روحی و روانی و .... تا حمایتت کنن         مگر یه اشنایی   دایی  کسی بفرستی پیش دوستاش یا محل کارش از اونا بتونه بپرسه و اونا بگن

دایی من اتفاقی و به عنوان غریبه رفته بود مغازه ش بقیه مردها همینجوری بهش گفته بودن   

2810