2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 198 پست
دقیقا همین مشکلایی ک گفتین طرف منم داشت پنهانکاری دروغ بی غیرتی بیکاری تنبلی شرطبندی روانی خودزنی بش ...

اخ اخ شرطبندی و قمار تیر خلاص بود برای من🤦🏼‍♀️

خدارو شکر راحت شدیم ازون ادمای سمی

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چکارا کرده ک میخواهی طلاق بگیری مشکلاتتون چی انبخدا میفهمم چی میگی شوهر فقط روح ادمو‌خسته میکنه موند ...

سنتی بودیم 

فهمیدم شکست عشقی خورده منو گرفتن براش که حالش خوب بشه سریاز یود هیچی نداشت کنارش موندم کار و خونه ماشین هیچییییی نداشت هیچییی 

ولی ثبولش کردم گفتم دوتایی میسازسم 

از مسئولیت زندگی ترسیده فکز کنم دلش پیش قبلیه قبل عقد هم مراسمو بهم زد الکی الان هم قبل عروسی اینطور با ابروی من بازس میکنه معلومه دوستم نداره 

همه کاری یراش کردم هیچس کم نزاشتم دختز تک فرزندم با خانواده تحصیل کزده خودمم همن چیم خوبه بیشتر همه از سنگینی و پاک بودنم تعریف میکنن 

برعکس خودش و خانواده و اطرافیانش که اهل هرکاری هستن که روم نمیشه بگم 

کتکم زد باهام مشورت نمیکنه پنهانگاری مالی داره هیزه بددهنه اصلا مهربون نیست پول نمیده بهم همه جا پشت سزم دروغ میگه همش عصبی میشه بهش شک دارم که معتاده بشدت مامانی و وابسته و دهن بینه

و هزاران چیز دیگه....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم جداشدمشما دوسش نداشتی و دلتنگی اذیتت نکرد؟

من با وجود این همه ازار اذیت نمیتونم دل بکنم نمیدونم چکار کنم همه میگن چزا شوق ذوق عروسی ندارین چرا نمیرین تالار خونه بگیرین 

چطور بگم اقا ترسیده فرار کزده؟

فردا میرم اما دودل ام به خانچادم نگفتم میترسم کاری کنم کارا خراب تر بشه جبران نشه دیگه اگر مهرمو بخش ...

عزیزم من در حال طلاقم   داداشام ضامن وام ازدواج شدن  وام و پرداخت نمیکنه    هزارتا ادا و اصول در میاره     به جای مهریت به وکیل بگو یه قرار داد بنویسه که وام و پرداخت کنه  یا اندازه وام پول بهت بده برین وام و تسویه کنن      حتما وام و تسویه کنه     مطمعن باش نمیریزه  و هر روز خانواده ت ناراحت و بهت گله و شکایت میکنن

نه گفتم برای اینکه سریعتر جدا بشم فردا بریم محضر وتوافقی جدابشیم یه پدرمادرمم نگفتم سنتی هم ازدواج ...

یعنی چی سریعتر جدابشی

این کار نکن

قشنگ مهریه بگیر

پدر و مادرتم بگوشون

این قضیه سرد شدن چیه؟؟از اول گرم بود؟؟؟

کی اینو بهت گفته چون میخوای توافقی جدا بشی و مهریه ات رو میبخشی پس مستقیم میتونی بری محضر. و جدا بشی بدون دادگاه رفتن ؟ اصلا چنین چیزی امکان نداره . خود همون طلاق توافقی هم کلی مراحل داره مشاوره و جلسات متعدد داره مگه الکیه بگی میرم محضر جدا میشم . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
سنتی بودیم فهمیدم شکست عشقی خورده منو گرفتن براش که حالش خوب بشه سریاز یود هیچی نداشت کنارش موندم کا ...

وای وای   شوهرت کپی شوهر من بود    الان در حال طلاقم   من جدید فهمیدم که قرص اعتیاد استفاده میکرده    یکدفعه سر موضوع الکی پرخاشگر میشد    بی مسیولیت بود  پرتلاش نبود     الکی و دنبال بهانه زندگی رو ول میکردو میرفت    دهن بین و بچه ننه   و وابسته خانواده میشن   چون معتاد هستن  و میدونه تو بلاخره میفهمی  بنابراین وابسته اونا میشه    من نمیدونسستم قرص معتادی هست   دستشویی هاش هم گاهی طولانی بود      وای من که دیر فهمیدم بعد قهرو ... از همکاراش شنیدم   

یعنی چی سریعتر جدابشیاین کار نکنقشنگ مهریه بگیرپدر و مادرتم بگوشوناین قضیه سرد شدن چیه؟؟از اول گرم ب ...

اره خانواده بشدت دخالت کردن

خیلی اخلاقای بد پیدا کزده نمیتونم تحملش کنم مثل دختزها قهز مسکنه من باید نازشو بکشم جلوی مامانش جرات نداره با من حرف بزنه یا جواب تلفنمو بده

اره خانواده بشدت دخالت کردنخیلی اخلاقای بد پیدا کزده نمیتونم تحملش کنم مثل دختزها قهز مسکنه من باید ...

استارتر  پست های من و بخون   بهت گفتم شوهرت شبیه شوهر من بود  کپی هم    شک کن به اعتیاد 

2810