2777
2789
عنوان

کسس هست اینجا طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3995 بازدید | 197 پست
خیر ببینی حال دلم اشوبه اینقدر گریه کزدم که دیگه اشکی ندازم همش میگم خدایا من که اینقدر نجسی یود تو ...

استرس نداشته باش منم یکبار جداشدم همسر دومم و خداقسمت همه بکنه عالیه مرد شریف پاک خدای توام بزرگ

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدتر از من نمیخوای که بشی

همه حق و حقوقمو بخشیدم جدا شدم موقع جدایی مادرم فوت شدن و تنهای تنها بودم شکر گذشت اونروزام

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
من طلاق گرفتم ۲۳ سالمه اواسط مهر بود ک دیگه تموم شد پسره بهم وکالت داد خودم رفتم طلاق گرفتم ریختشم ن ...

ببخشید عزیزم چند ماه طول کشید توافقی گرفتی و طلاق و منم دارم طلاق میگیرم 

نه گفتم برای اینکه سریعتر جدا بشم فردا بریم محضر وتوافقی جدابشیم یه پدرمادرمم نگفتم سنتی هم ازدواج ...

خودت داری میری مستقیم‌محضر؟؟اصلا اینجوری نیست

توافقی هم مراحل داره،،باید اول مشاوره برین بعد

بریم پیش قاضی اون حکم بده برین محضر

من نخواستم بزم دادگاهچون میخام سریع و تپافقی جدابشم گفتم مهرمو میبخشم

بازم باید دوره های مشاورو بری🤦🏼‍♀️

کاش یمقدار پول میگرفتی بخاطر بابات ک ضامن شده

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
بدتر از من نمیخوای که بشیهمه حق و حقوقمو بخشیدم جدا شدم موقع جدایی مادرم فوت شدن و تنهای تنها بودم ش ...

وای چقدر سخت 

چطور از پسش بر اومدی 

من بیشتر یخاطر خانوادم میترسم

الان حالت خوبه استرس نداری همش یادش نمیفتی؟ پشیمون نمیشی

توروخدا ب خانوادت بگو. بفهمن مهرتو بخشیدی ناراحت میشن. و واقعا هم کار اشتباهیه.   چرا اینکارو میکنی. حقتو بگیر ازش،  طلاق ک گرفتی یه پول تو جیبی داشته باشی 

2810