2777
2789

گوشیش دستم بود تو تلگرام رفتم مخاطبانش دیدم شماره دختری که قبل من میخواست باهاش ازدواج کنه رو سیو کرده (د) اول  فامیلی دختره😑😑

فقط موندم شمارشو از کجا آورده چون بهش ژنگ نزده بود قبلا هم پاک کرده بود شمارشوو

همش تقصیر اون ابجی عوضیشه دادیم قبلمو خونده باشید گفته بودم رفته بودیم خونشون عکسای دختررو نشون شوهرم داد گفت من پروفایلش سیو میکنم بعید نیست اون شمارشو داده باشه😑😑😑

یعنی برای چی دوباره شمارشو سیو کرده🥲🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش بپرس 

متاسفم برای داشتن خواهر شوهر بی درک 

احتمالا از رو کنجکاوی بوده ب روش بیار ک به کارش ادامه نده 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

کنجکاوی

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
هووف چرا باید اخه یادش بیاد 😑😑خدا لعنت کنه ابجیشو هربار میریم خونه مادرشوهرم هی دختره رو یادش مین ...

ب این زنیکه هم ی تذکر بده ب خودش نمیتونی به مادرش بگو. 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
2810