2777
2789
عنوان

اونایی که درباره نظریه تناسخ می دونین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 53 پست
بیگ بنگ یا تناسخ میگه همه چی نسبت به کار های که قبلا انجام داده به یه شکل دیگه بر میگرده انقد بر می ...

روح بچه ها که متعالی هست 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اون روح متعلق به اون بچه که نیست اصلا تک هر زندگی به یه شکله و تو باید یه چیز کلی در نظر داشته ...

آهان به این فکر نکرده بودم 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بیین این نظریه هر طوررر فک کنی غلطه 

الکی دل خوش نکن بهش 

واقعی نیست

فقط اینو میدونم تو نظریه اش روح بچه ها برمیگرده ......

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

من طبق اطلاعاتی ک میدونم

گفته شده برمیگرده.

ولی خودم ب تناسخ اعتقادی ندارم

چون بارها شده روح رفتگانم رو خواب دیدم ک از اون دنیا برام حرف زدن...انگار ی دنیای دیگست ک دارن زندگی میکنن....فقط ی پرده بینمونه ک ما نمیبینمشون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیگ بنگ یا تناسخ میگه همه چی نسبت به کار های که قبلا انجام داده به یه شکل دیگه بر میگرده انقد بر می ...

تناسخ چقدر عقلش از خدا هم بیشتره عجیبه

خدا می‌فرماید هر کس هرکای کرد به سزای عملش می‌رسد و هرکس فقط مسئول اعمال خودشه و داشتن پدر و مادر و یا فرزند پرهیزگار نفعی به حال شخص نداره

عامه میگن کسی رو تو قبر کسی نمیزارن

تناسخ میگه گناه کن جوابشو از بعدی میگیرین اونم شخصی که یه جای دیگه به دنیا میاد اونم بعد چند دهه از مرگ نفر قبلی🦓

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...
2810