2777
2789
عنوان

خارش واژن

69 بازدید | 6 پست

من با دستمال کاغذی ببخشیدا خودمو کامل خشک میکنم ولی یه مدت خارش واژن گرفتم نمی دونم چیکار کنم 

شما با چی خشک میکنید من کامل خشک میکنم با دست ما اول دستمال پارچه ای بود تند تند میشستم خشک میکردم بعد دستمال کاغذی گرفتم 

دستمال رو بزار و بردار نه اینکه بکشی تا خشک بشه 

ولی بهرحال ممکنه خارش بگیری

آب و سرکه بریز توی اسپری، هر دفعه میری دستشویی، اسپری کن به خودت. سه چهار دفعه بزنی کاملا خوب میشه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب برو دکتر

ممنظورم متوجه شدید میگم شما با چی خودتون خشک میکنید من تحت درمانم تنبلی تخمدان دارم دارم شکر خدا درمان میشم یه مدت حساس شدم با دستمال پارچه ای خشک میکردم ولی خوب نبود بعد میگن دستمال کاغذی هم باید جنس خوب باشه نمیدونم سوالم بود شما باچی خشک میکنید 

دستمال رو بزار و بردار نه اینکه بکشی تا خشک بشه ولی بهرحال ممکنه خارش بگیریآب و سرکه بریز توی اسپری، ...

من هرروز چند بار دستشویی میرم کامل میکشم وسواس گرفتم واژن م زخم شده بود 

من هرروز چند بار دستشویی میرم کامل میکشم وسواس گرفتم واژن م زخم شده بود

اشتباهه عزیزم، اولا که دستمال نباید زبر باشه 

و دوم اینکه نباید بکشی، حتما باید به روش گذاشتن و برداشتن خشک کنی . اینطوری احتمال زخم و خارش کمتر میشه 

منم هر چند ماه یکبار اینطوری میشم که با آب و سرکه درمانش میکنم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

یه بار جایی خوندم که وقتی دستمال رو میکشی به خودت، ممکنه ذرات دستمال جدا بشن و بچسبن به دهانه واژن و باعث عفونت و مشکلات بعدی بشن