دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نکنه میخواهد از طریق تو بیشتر بهش نزدیک بشه و تو خونه و زندگی و تفریحاتش اونم باشه
بترس بعضی ها خیلی عوضین دایی دوستم بنده خدا زنش با یکی ریخته بود رو هم داخل ماشینش شیشه جاساز کردن ب پلیس خبر دادن خواستن بدبختو اعدام کنن ک فهمیدن کار این دو تا عوضی بوده اون مردم تازه متاهل بود خودش
دوتا پسر با هم دوست بودن. یکی از اون پسرا دوست دختر داشت اما نگرفتتش رفت یه دختر دیگه رو گرفت، بعد از ندتی بخ دوستش گفت فلان دخترو بگیر(دوست دختر سابقشو بهش معرفی کرده بود)
این دو نفر با هم ازدواج کردن و صاحب دوتا بچه شدن. تا اینکه اینا خونشون رو عوض کردن اومدن همسایه خواهرِ اون پسر اولی شدن. بعد شوهرِ این دختر خانم میرفته ماموریت،تا نگو اون دوست پسر اولیش که متاهل بوده باز اومده سراغ این و با هم اوکی شدن . آخرش یه روز شوهرش زودتر که برمیگرده این دوتا رو با هم توی خونه میبینه
دعا میکنم مرغِ آمین بیاید و بر آرزوهایت آمین بگوید، و دلواپسی در خیالت نماند و آرام باشی چه چیزی از آرامش ناب خوشتر ؟