یاسویاسینم مدیر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 عنوان یه پسری اومد خاستگاریم هرچی میگم کی معرفی کرده نمیگه | مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 87 پست میگه خودم پیدا کردم درحالی ک خونشون پایین شهره اصلا روستای مانیس من مال یکی از روستاهای اراکم بعد دختر خالم ک متاهله استوری گزاشته بود غروب دیدم صندلی هاماشین خیلی شبیه ماشین پسرس بنظرتون ینی چی؟؟؟حالم بده ینی ممکنه شباهت بوده باشه امروز | 00:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 ببین اصلا نمیدونم شکت واقعیه یا نه، ولی وقتی به یه رابطه ای از الان بدبینی اصلا درست نیست ادامش بدی, ... امید به ازدواج داشتم پسره پولدار بود
hadis۷۹ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 785 من میگم شاید میخان طلاقم بدن تاپسزه ام مث دختر خالم مطلقه بشه وای یعنی در این حد؟ پسره یعنی میخاد از تو سواستفاده کنه تا به دختر خالت برسه؟.
sama97 عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 9707 وای حالا خداروشکر فهمیدن کار اون دوتا بوده بترس از این پسره بگو از رو هوا ک پیدام نکردیبلاخره از ی جایی بوده تا ندونم و نگی اصلا نمب خواهم در موردتون فکر کنمک حالا مثبت یا منفی بگم
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 بگو بهت وحی الهام شده که گفته برو توی یه روستا یه دخترهست! بگو کجا منو دیده بودی؟ گف دم دانشگات بعدا فهمیدم اصلا دانشگامو نمیشناسه دروغگوی کثیف
hadis۷۹ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 785 والا منم همینو میگم جالب اینجاس روزاول پسرخالمو کامل میشناخت خب دیگ همه چی واضحه.بی معطلی جواب منفی بده کلا قضیه مشکوکه،منم حس خوبی بهش ندارم
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2544 کلی امید به ازدواج بسته بودم دلم شکسته تنهایی شرف داره به این ازدواج ها دیگه درباره اش زیاد با خانوادت حرف نزن فقط این پسره رو ردش کن بره فکرتو راحت کن بعد که رفت مجددا زندگیتو ادامه بده انگار نه انگار اتفاقی افتاده ذهنتو درگیر چنین شک و شبهه هایی نکن
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 وای یعنی در این حد؟ پسره یعنی میخاد از تو سواستفاده کنه تا به دختر خالت برسه؟. حدس خودمه
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2544 امید به ازدواج داشتم پسره پولدار بود وای اسی تا خانوادت مجبورت نکردن ازدواج کنی به خاطر پولش سریعتر ردش کن برا یه موقع خانوادت تحریک میشن به خاطر پولش
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 خب دیگ همه چی واضحه.بی معطلی جواب منفی بده کلا قضیه مشکوکه،منم حس خوبی بهش ندارم بنظرت بعد رد کردن پی کارو بگیرم رسواشون کنم؟
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 وای اسی تا خانوادت مجبورت نکردن ازدواج کنی به خاطر پولش سریعتر ردش کن برا یه موقع خانوادت تحریک میشن ... بهم میگن تو شکاکی ای خدا دلم شکسته اگ کاراونا باشه رسواشون کنم؟
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2544 بنظرت بعد رد کردن پی کارو بگیرم رسواشون کنم؟ نه نه نه ولش کن اسی برس به زندگیت میدونم الان هیجان داری ولی ایندت درخطره اگر ابرو حیثیت دخترخالت بره کل خانوادتون میرن تو باتلاق ولش کن خودتو بزن به نفهمی
hadis۷۹ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 785 حدس خودمه وقتی ب چیزی حس خوبی نداری شروعش نکن، با ادم پنهون کار و دروغگو تو اینده ای نداری،پول هم معیار خوشبختی نیس،پسره اصن قصد و نیتش مشخص نیس چیه
یاسویاسینم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 4242 نمیدونمدخترخالت رو فالو نمیکنه یا برعکس؟ پسره حتی منم فالو نمیکنه میگ فامیل میفهمن زشته ک باهم حرف میزنیم یک ماریه ک نگم
im_raika عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2544 بهم میگن تو شکاکی ای خدا دلم شکسته اگ کاراونا باشه رسواشون کنم؟ بزار هرچی میخوان بهت بگن زودتر این ادم نحس از زندگیت بنداز بیرون زوووود تا خانوادت مجبورت نکردن باهاش ازدواج کنی