2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24208 بازدید | 287 پست
مثل رمانا بود😂تهش عاشق هم میشید😂

خیلی باید بی ناموس باشه بردار من بهش اعتماد کرده اورددش خونمون همچین فکری راجع به خواهرش بکنه 

به بردارم گفتم رفت بهش گفت خواهر من چیزی تو گوشش بوده متوجه اومدنمون نشده گفته خواهر توهم مثل خواهر خودمه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون لحظه بهم شوک وارد شد خیر سرم اومدم دردل کنم وای عمیقأ از بعضی حرفاشون داغون شدم من خیلی حساسم تا ...

الهی...تو که از قصد اون مدلی نبودی پیشش .خدا هم به دلت نگاه میکنه  . وقتی بعدا ببینه که پیشش پوشیده هستی و حجاب داری دیگه مطمئن میشه قصدبدی نداشتی. خدا حفظت کنه دختر گل زیر سایه امام زمان موفق ترین باشی.

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
خیلی باید بی ناموس باشه بردار من بهش اعتماد کرده اورددش خونمون همچین فکری راجع به خواهرش بکنه به برد ...

به شوخی یه چیزی میگن ب دل نگیر گل. همینکه اینقدر با شعور بوده این و گفته خوبه و میبینه بعدا همچنان پیشش سر سنگینی و محجبه دیگه فکر بد برای چی کنه. بی خیال گل. خوب بخوابی

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
واقعا که این چه طرز حرف زدنه

همین و بگو انگار ملت لاتن همه که بخوان چیزای بد بخورن. والا.

دور از جون همه حالا یه عده عقلشون کنه ی چیزی میخورن همه که اینجوری نیستن. متاسفانه قبح ی سری چیزا تو جامعه شکسته. خدا به هممون کمک کنه

الهی...تو که از قصد اون مدلی نبودی پیشش .خدا هم به دلت نگاه میکنه . وقتی بعدا ببینه که پیشش پوشیده ...

من اصلا تو عمرم این بنده خدا رو ندیدم با اینکه تو اتاقه درم بستس بخوام برم بیرون چادر میندازن تو صورتم که هیچی ازم مشخص نباشه 

میدونی من یه چند وقتیه تصمیم گرفته بودم چادر وابنارو بزارم کنار ولی با اتفاقی که امشب افتاد فهمیدم من ادمش نیستم 

نمی خوام بگم مانتو وسرلحتی بودن بده ها اصلا ولی من نمی تونم 

ممنونم از نظر قشنگن امشب خیلی حالم بد بود اینجوری گفتی آروم شدم خیلی ❤️

من اصلا تو عمرم این بنده خدا رو ندیدم با اینکه تو اتاقه درم بستس بخوام برم بیرون چادر میندازن تو صور ...

عزیزدلم. خدا حفظت کنه.

همین که دیدم اینجور معذب شدی تو دلم حیای دخترونه و پاکت و تحسین کردم . مراقب این حسای خوبت ... این صدای آروم دلت که باهات حرف میزنه و راهنماییت میکنه باش دختر ناز. به حرفایی که ناراحتت میکنه  توجه نکن. دقیقا درک میکنم چه حس بدی داره وقتی خیلی مراقب پوششت هستی و پیش کسی ک معذبی بدتر میشه داستان... یوقتایی ی چیزایی همینطوری  پیش میاد. بقول حاج قاسم که یقینا کله خیر.اگه حس شرم داشتی بخاطر نجابتت بود اگه سختته الان بخاطر اون حیای پاکته که خدا تو فطرتت گذاشت و اگر غیر این بودی باید ناراحت می بودی دورت بگردم.  خودت وبیشتر از این ناراحت نکن باشه؟. اگه فکر میکنی بازم ممکنه ناداوری هایی بشنوی که اذیت میشی تایپیک و قفل کن و یادت نره آرامش تو مهم تر از هرچیزیه شاهزاده خانوم. مراقب نور دلت باش. ان شاءالله تو مسیر پاکی که در پیش گرفتی مصمم ترین باشی به دعای مادرمون حضرت زهرا. ♡

عزیزدلم. خدا حفظت کنه.همین که دیدم اینجور معذب شدی تو دلم حیای دخترونه و پاکت و تحسین کردم . مراقب ا ...

خیلی ممنون بابت این نظر خیلی قشنگ و دل مهربونت خدا آدمایی مثل شما رو زیاد کنه واقعا🥺❤️❤️نمیدونی چقدر آروم شدم 

میشه چرت وپرت نگی واقعا ذره ای درک ندارید واقعا داره حالم بهم میخوره

بابا حالا توهم انگار چی شده ،مگه دست خودت بوده؟!

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خیلی ممنون بابت این نظر خیلی قشنگ و دل مهربونت خدا آدمایی مثل شما رو زیاد کنه واقعا🥺❤️❤️نمیدونی چقد ...

عزیز دلی شما.

خدا آدمای درجه یک و پاکی مثل شما رو زیاد کنه قشنگم

چندسال پیش یکی از آشناهامون دختره حموم بوده. داداشش خبرنداشته این خونست با رفیقش میاد خونه. دختره از حموم درمیاد با حوله!!!! خیلیییی دختر مذهبی بوده. دختره خودکشی کرد همون شب خانوادش نجاتش دادن. آخرسر دوس داداشه رفت گرفتش. خیلی رمانتیکه

2810