هندزفری گذاشته بودم تو گوشم را ه میرفتم لباسمم کراپ پوشیده بودم ودامن یعنی اصلا پوشیده نبود اونوقت تاحالا آستین بلند تنم بودگرمم بود درآوردم تو حال و هوای خودم بود یهو دوست داداشم وسط خونه دیدم با داداشم اومده بود داداشم روش اونور بود دوستش قشنگ منو دید من دویدم رفتم تو آشپزخونه وای بچه ها نکنه فک کنه ازقصد بوده 😭😭😭😭😭😭آخه چیزی تو گوشم بود نفهمیدم این که نمیدونه انقد حالم بده الان تو اشپزخونم فشارم افتاده قشنگ
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️
عزیزم اصلا نگران نباش پیش میاد اصلااااا موضوع مهمی نیست که در مورد چه فکری میکنه ارزشی نداره حرف بقیه شما حواست نبوده و احتمال زیاد از واکنشت متوجه شده
اسی یه چی بگم بخند حالت عوض شه چون برای همه پیش میاد.. خاله ام یه مهمونی رو دروایسی دار داشته وقتی چایی میاره وسط پذیرایی میبینه دامن تو کمرش نیست اونم با ساپورت وسط مجلس مردونه