2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 42904 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا با دامنم شلوار پوشیده بودم کراپمم بلندبپد ازاینا نیست تا نصفه باشه کسی نبود اصلا خونه تازه ای خ ...

داری میگی حجابم خوب  نبود که 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من نمیتونم بد باشم،من کل بدنم قلبه
خوب چی مثلا ، اصلا مهم نیست ، انکار زمین و آسمون جا به جا شده ، بگو بیاد منو ببینه 🤣

ببین تو همین تاپیک چقد حرف مفت زدن که بیحیایی اون بنده خدا چه فکری می‌کنه 

دامن بلند با شلوار با کراپی که بلند باشه از اینا نباشه کانفت پیدا باشه مگه جلو داداش اشکال داره من نمیفهمم

فقط کشته مرده اون ادماییم که میگن چرا کراپ و دامن تو خونه پوشیدی

آقا مگه همه باید مدل شما لباس بپوشن 

والا کراپ گفت نگفت که نیم تنه

بعدشم گفت دامن کوتاه چرا همه فکر میکنید باید تا زیر باسن باشه نمیتونه مثلا دامن کوتاهش تا روی زانو باشه

بابا با دامنم شلوار پوشیده بودم کراپمم بلندبپد ازاینا نیست تا نصفه باشه کسی نبود اصلا خونه تازه ای خ ...

مسخره کردی ها جماعتو چی دلداری بدیم وسط خونه لباس عوض میکنی اون نه داشت بابات شاید خونه بودن الان چیکار انتظار داری هرکیم هر چی میگه فروش میدی بی شخصیت

آدمو از تاپیک زدن پشیمون می کنناتفاقیه که افتاده عزیزم، اونم حتما متوجه شده که سوتی دادیمنم اونقد از ...

ببین بخدا چیا میگن درمورد آدم 

من دامن و شلوار پوشیده بودم نمی‌دونم اینا چی تو ذهنشون هست واقعا انگار ازقصد بوده میترسم بنده خدا هم همینجور فک کنه 😭😭😭😭

2810