2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24208 بازدید | 287 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دامن بلند بخدا بود با شلوار چی تو ذهنتونه 😭😭😭😭

خب پس اگر اینقده پوشیده بودی دیگه ناراحتی نداره بیخیال از عمد که نبوده چرا باید استرس داشته باشی؟ اونم تازه یکروزه فردا میره .

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ببخشید اون لحظه اعصابم خورد بود ولی حرف این خانمم خیلی زشت بود من حالم بهم خورد اون لحظه این چیزا مگ ...

عزیز من

با این چیزها حیا آدم از بین نمیره

من ازت اصلا ناراحت نشدم

من مثل مامانتم

بچه ی من الان 15سالشه

من باهاش خیلی شوخی میکنم تا هیچوقت خجالت نکشه مثل تو یه موقع جایی خودخوری نکنه حرفهاشم بهم بگه

بخند عزیز

منم حدود شانزده ساله بودم

با یه شلوار گشاد دراز کشیده بودم پامم به دیوار تکیه داده بودم شلوارم اومده بود پایین مثل

ش و ر تک شده بود

همونجا خوابم برده بودم

داداش بزرگم با یکی از پسرای فامیل همینجوری اومدن داخل خونه

کلید داشتن

منم خواب 

بیدارشدم پسر بزرگ جلو خودم دیدم

خو مگه چی شد حیا من از بین رفت

قشنگ رفتم تو اتاق

البته بعدن با داداشم دعواکردم

بعد از اون میومد داخل خبر میداد

بعدبه  پسرای فامیل اجازه ورود میداد

این چیزها عادیه

همیشه بخند

مهم نیستن

وای چه دامن قشنگی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خب پس اگر اینقده پوشیده بودی دیگه ناراحتی نداره بیخیال از عمد که نبوده چرا باید استرس داشته باشی؟ او ...

اون لحظه حالم بد بود اومدم تاپیک بزنم آروم بشم ولی خیلی اشتباه کردم الان به برادرمم گفتم آروم شدم 

من اون لحظه از اینکه اون بنده خدا فکر بد بکنه یه موقع ترسیدم

اسی اشکال نداره پیش اومده عمدی که‌نکردی خواهرم چرا ذهنتو درگیر میکنی  بعدشم اون پسره حتما مورداعتماد داداشته که اوردتش توخونتون پس نمیتونه پسربدی باشه وتورو بدقضاوت کنه خودتو عذاب نده اروم باش چیزی نشده ناخواسته بوده

2810