2777
2789
عنوان

ابرو رفت می‌خوام بمیرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 24208 بازدید | 287 پست
نه ببین لباسم گشاد که نبود دستامم پا بازوم پیدا بود

ببین من اصلا موافق حرف بقیه ک دارن اذیت میکنن نیستم فقط چون پیاما رو میخونم واقعا گیج شدم یه بار میگی کراپم آستینش بلند بوده یه بار میگی کوتاه یه بار میگی بازوم پیدا بود

صادقانه بگم بیشتر فک کنم بخاطر این ناراحت شدی چون فکر کردی تیپت خزه و اون دیده.نه لزوما بخاطر مذهبی ...

صادقانه من همیشه دیدم همینه توخونه و تازه این تیپ خوبمه خیلی بدارم می‌پوشم وادم مذهبی نیستم آنچنان ولی حیا که دارم 

این بنده خدا هم تا حالا ندیده بودم اصلا  من ناراحت بودم این بنده خدا بگه چرا این صدای منو شنیده هنوز تو هاله من چیزی تو گوشم بود متوجه نشدم 

ازحرفت اصلا پشیمون نشدی واگذار میکنم به خدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاااش همیشه دغدغت همینا بمونه عزیزم منم۲۰ سالم بود کل استرس و سختی زندگیم به همینا محدود میشد و خودم ...

دغدغه های خیلی بزرگترین دارم 

اون لحظه حالم از این موضوع بد شد نمی‌دونم مگه این چیزا عادیه 

اشکالی نداره دیگه پیش اومده کاریش نمیشه کرد از این به بعد خیلییی کمتر برو بیرون از اتاقت تا وقتی که دوستت برادرتون بره ، درک میکنم خیلی حس بدیه منم یه دفعه تجربه اش کردم دو روز کامل از اتاقم نیومدم بیرون چون فقط شال سرم نبود دیگه از خجالت هیچ وقت اون لباسا رو هم جلوش نپوشیدم تا با دیدن لباسام یاد اون خاطره نیوفته دو روز دیگه از یادت می‌ره 

صادقانه من همیشه دیدم همینه توخونه و تازه این تیپ خوبمه خیلی بدارم می‌پوشم وادم مذهبی نیستم آنچنان و ...

من خودم بدتر از تو میپوشم چون پولشو ندارم لباسای لاکچری بخرم.من بشخصه کسی منو بدون روسری ببینه برام اهمیت نداره.اما خب یهو ببینه جامیخورم 

این عکس تمامش هست یکی به من گفته بود بی حیایی اینارو توخونه میپوشی

اسی الان بری تو خیابون از این تیپت خیلی بدتر میبینی ک دارن خیلی عادی میچرخن! من نمیگم اونا کار درستی میکنن، میگم واسه اون بنده خدا هم همچین چیز عجیبی نبوده که بخاد تو فکرت فکرو بره یا براش تحریک کننده باشه پس نگران نباش

اگرم فک میکنی ک اون فک کرده از عمد کردی میتونی به داداشت بگی براش توضیح بده

2810