naomide_omidvar مدیر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 عنوان ماکت کیک عروس درست کردم | مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 25 پست بچه ها واسه بله برون خودم بوده چطور شده تو عکسا بنظرم نسبتا طبیعی افتاده 😅😍 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍 امروز | 00:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 خیلی خوشکل و طبیعی...حالا چرا ماکت؟ چون کیک طبیعی دوطبقه زیاد بود برای تعداد مهمونامون یه طبقه هم که حال نمیده واسه عکسا 😅 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
پروکاریوت عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1169 خیلی قشنگه🥺😍 یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 این که کوچیکه اره واسخ بله برونمه دیگه یه جشن خیلی کوچیک خودمونی بود 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
منوتووما عضویت: 1398/03/16 تعداد پست: 8044 اره واسخ بله برونمه دیگه یه جشن خیلی کوچیک خودمونی بود مبارکه ...
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 چرا ماکت درست کردی و نخریدی؟ قیمتاشون طوری بود که برای طرف سه برابر سود خالص بود والا اینو با ۱۸۰ تومن درست کردم 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 خیلی خوشکل و طبیعی...حالا چرا ماکت؟ خریدش خیلی قیمت پرتی داشت و کلا خودمم دوست دارم کارای اینجوری انجام بدم گل اراییشم کلا خودم انجام دادم حتی تزیین خریدامونو 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
naomide_omidvar مدیر استارتر عضویت: 1403/07/16 تعداد پست: 460 ماکت با چی درست می کنن؟کل اش ماکت بود کیک نبود اصلا؟ نه عزیزم داماد شیرینی اورد گفتم کیک بمونه واسه عروسی ایشالله کلا ماکت بود یونولیت و فوم 😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎... چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍