2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله خیلی کم

تیاز به توضیح نیست.

دیگه تو سنه بالا هم خانواده هایی که حدا نشدن،مدر،دنباله دختر نیست،چه برسه به طلاق...

متاسفانه بجه های طلاق،جدایی بین پدر مادر رو ی شکاف و ی کمبوده واقعی میبینن،...

واقعا اینطور نیست

اصلا رابطه ‌ی خوبی با پدرم ندارم و همونقدر که مادرم ازش متنفره منم متنفرم.به هرحال پسری که قصدش ازدو ...

شما بگو در ارتباطم..‌لازم نیست به کسی نیزانه صنینیت و اندازه مکالمه و تماست رو بیان کنی

تیاز به توضیح نیست.دیگه تو سنه بالا هم خانواده هایی که حدا نشدن،مدر،دنباله دختر نیست،چه برسه به طلاق ...

من کاملا درک میکنم چون به تازگی مادر و پدرم جدا شدن

مادرم تمام سختی های طلاق رو توی سن بالا به جون خرید و یک شیرزن واقعی هست چونکه آرامش ما رو توی اولویت قرار داد

من کاملا درک میکنم چون به تازگی مادر و پدرم جدا شدنمادرم تمام سختی های طلاق رو توی سن بالا به جون خر ...

مس تازه هست....

برگه ب نده با شماست...

به همه با اعتماد به نصف کامل توضیح بدید که تمتمه اعضای خانواده،چه بجه ها،،،وقتی به بلوغ فکری رسیدن،مدر مادر تصمیم به جدایی کردن و هیچ اسیلی به هیچ کس وارد نشده

چند وقتهپدر ملدرت جدا شدن؟پدرت چقدر با شما در تمایع؟از تظره مالی کمک میکنه؟

یکساله 

اکثر ماه ها پول میده اما چون خیلی تهدید میکنه که ماه بعد نمیده یا کمتر میده ما هیچوقت امنیت مالی نداشتیم 

مادرم درخواست مهریه داده هنوز به نتیجه نرسیده 

من کاملا درک میکنم چون به تازگی مادر و پدرم جدا شدنمادرم تمام سختی های طلاق رو توی سن بالا به جون خر ...

حتی بکید بسیار خوشحالم...چون بزرگ بودم و رابطه جدایی رو دیدم،حتی دیدم کناره هم بودن ادنا برا بچه ها،جقدر اسیب به زوج و خودشون نیزنه،...خوشحالم مدر مادرم جدا شدن و هر کدوم به ارامش رسیدن

2810