2777
2789

دخترا با پسری که اخلاقش قدش و همه ویژگی های اخلاقیش خوبه مسئولیت پذیر متعهد وفادار و کلا خوبه اما ظاهرش چهرش تیپش کلا فیسش اصلا تایپتون نیست یعنی اصلا روی فیسش نمیتونید کراش بزنید وارد رابطه یا ازدواج میشید یا نه ؟ و ایا من باید اینو مورد توجه قرار بدم که حتما ظاهرش هم به دلم بشینه ؟ ینی مهم هست (

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا ردش کنم بره ؟ اخه میدونی خیلی پسر خوبیه ها ولی قیافش بهم حس کراش رو نمیده میدونی چی میگم

اره میفهمم برای من قیافه خیلی مهمه هرچی باشه تو داری تعیین می‌کنی که نسل بعد از خودت چه شکلی باشه تو میتونی بچه های زیباتری داشته باشی اینم بدون که زن و شوهر بعد یه مدت شکل هم میشن 

بیشتر باهاش رفت و آمد کن شاید به دلت نشست.

ولی اگه خیلی خوبه، ردش نکن براحتی 

برا درمان افسردگیتون اینو بخونید. https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 یه تاپیک خوب دارم بخونش به دردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/14582420/%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%aa%d8%a7-%d9%86%da%a9%d8%aa%d9%87-%d9%85%d9%81%db%8c%d8%af-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d9%88%d9%86-%d8%a8%da%af%d9%85?postId=354796201

اره میفهمم برای من قیافه خیلی مهمه هرچی باشه تو داری تعیین می‌کنی که نسل بعد از خودت چه شکلی باشه تو ...

نگا خیلی پسر اقاییه. یکم ناراحتم از خودم ک چرا اینقد ظاهر بینم میدونی مثلا من میدونم اگ کراش بزنم ساعتها عکسای طرفو نگاه میکنم ولی این پسره با اینکه اخلاقش دقیقا عالیه همون ک میخوام ولی باعث نمیشه برم نگاه کنم اصلا دلم نمیخواد عکساش جلو چشمم باشه حالا نمیدونم چکار کنم ایا واسم عادی میشه یا نه

ینی عکساشو میبینی حالت خوب میشه ؟ من اصلا نمیتونم عکسای این پسره رو ببینم نمیدونم چرا ،،،

وای منم همین بودم عکساشو میدیدم یه جوری میشدم یه جوری که اولا روم نمیشد باهاش برم بیرون

ولی الان که میبینمش میخوام بخورمش که انقد واسم شیرینه😂

ببین اگه واقعا خوبه قبول کن

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
حالا ردش کنم بره ؟ اخه میدونی خیلی پسر خوبیه ها ولی قیافش بهم حس کراش رو نمیده میدونی چی میگم

اره میفهمم برای من قیافه خیلی مهمه در واقع داری تعیین می‌کنی نسل بعد از خودت چه شکلی باشه و تو میتونی بچه های خوشگل تری داشته باشی اینم بدون که زن و شوهر بعد یه مدت شبیه هم میشن

2810