2777
2789
عنوان

خانواده سمی

110 بازدید | 22 پست

اخه من چیکار کنم..

حوصله توضیح دادن و تایپ کردن رفتارشون ندارم ولی واقعا دیگه خسته شدم

نمیخوام با ازدواج خودم رو بدبخت کنم

اجازه کار کردن هم نمیدن که یکم ازشون فاصله بگیرم

خرج هم برام نمیکنن اگه چیزی هم باشه هزار و یه منت که ادم دیگه روش نمیشه چیزی بگه🥲 پول تو جیبی هم از اول نداشتم. خداشاهده تابستون پارسال ۶۰۰ تومن پول جزوه دادن بهم چون خودم باید میبردم موسسه. بعدش که کنسل شد حتی هزارش رو نذاشتن برای خودم بمونه درحالی که ۶۰۰ تومن پول زیادی براشون نیست

میگن بشین درس بخون. شرایطش رو فراهم نمیکنن.. نه فقط مالی، حتی روانمم خراب کردن

سره تک تک کار های خوب و بد دعوا داریم و فحش های رکیک بهم میدن و صفات خیلی زشتی بهم نسبت میدن که از خجالت میخوام آب بشم برم توی زمین درحالی که اهل هیچی نیستم حتی دوست هم ندارم

طلا هم هیچی ندارم که بخوام بفروشم باهاش کاری کنم

کار های مجازی هم نصفش فیکه نصف دیگه باید پیش پرداخت بدی که هیچی ندارم

کلا دو تا سکه دارم که کلا رو هم شاید ۲ تا ۳ تومن بشه که اگه بفروشم میفهمن و دهنمو سرویس میکنن یا اگه بفهمن میخوام بفروشم کلی دعوا داریم و ازم میگیرن

از خونه هم بیرون نمیرم فقط سه روز در هفته میرم باشگاه اونم همراه مامانم😔

🤍.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم🥲

به خدا اینا یه بخش کوچیکه

عصری بابام جوری سرم عربده کشید که خدا شاهده تا دوساعت میلرزیدم و قفسه سینه ام درد داشت. انقدر گریه کردم که الان توی چشمام لکه خون افتاده و چشمام میسوزه. تازه من سرزنش شدم

🤍.
شما تنها راه نجاتت درس خوندنه چرا درس نمیخونی بری دانشگاه

واقعا توی این شرایط دیگه مغزم نمیکشه درس بخونم.. هر لحظه استرس دارم که به یه چیز الکی گیر ندن

واقعا روانم بهم ریخته. دو سال هم قرص اعصاب خوردم ولی هیچی به هیچی

🤍.
عزیزم من شرایط مشابه شمارو داشتم دوسه سال انواع دعا خوندم برای ازدواج وخوشبختیم که الحمدالله جورشد و ...

خداروشکر

من خواستگار دارم ولی هم اینکه خواهر بزرگتر مجرد دارم که خانواده نمیذارن من زودتر ازدواج کنم هم اینکه حس میکنم برای ازدواج هنوز خیلی بچم و زوده

دلم میخواد درس بخونم برم دانشگاه شهر دیگه ولی خانوادم انقدر خستم کردن که حتی یه ساعت نمیتونم تمرکز کنم😭

🤍.
خداروشکرمن خواستگار دارم ولی هم اینکه خواهر بزرگتر مجرد دارم که خانواده نمیذارن من زودتر ازدواج کنم ...

نمیدونم منکه دانشگاه رفتم بعدازدواج حوصلم نکشیده ادامه بدم وازهمین ۱۹سالگی شروع کردم دعا خوندن ببین شماکلا استغفارکن باهرذکری که دوس داری یااستغفار۷۰بندی امام علی ع بخون هر روز هرچقدمیتونی روز بعدبقیشو اگه تونستی بامعنی...خداان شاءالله برات گشایش ایجادمیکنه

نمیدونم منکه دانشگاه رفتم بعدازدواج حوصلم نکشیده ادامه بدم وازهمین ۱۹سالگی شروع کردم دعا خوندن ببین ...

خداروشکر که راضی هستی. انشالله خوشبخت ترین باشی عزیزم

همش استغفار و شکر گذاری میکنم ولی تا حالم یکم خوب میشه خرابش میکنن.. از دستشون تیک عصبی گرفتم. سره هرچیزی فحاشی میکنن. انقدر بهم گفتن جند.ه دیگه گوشام عادت کرده درحالی که دست یه نفرم نگرفتم

سر هر چیز بیخود و الکی عربده کشی میکنن.. به خدا قلبم دیگه ضعیف شده با کوچیک ترین صدا میترسم و میپرم هوا

تو این سن کلی ازشون کتک خوردم و تحقیر شدم ولی باز میرم دور و برشون... خدا اگه منو بخواد من رو از روی زمین محو میکنه تا کمتر اذیت بشم

🤍.
خداروشکر که راضی هستی. انشالله خوشبخت ترین باشی عزیزمهمش استغفار و شکر گذاری میکنم ولی تا حالم یکم خ ...

ممنون از دعای خیرت جانه دلم❤️کاملادرکت میکنم منم سختیای زیادی کشیدم حتی الانم که ازدواج کردم تاثیر اون رفتاراشونو توزندگیم میبینم ولی نمیخوام بهشون فکرکنم چون حالم بدترمیشه وگرنه میگفتم منم چه زجرایی کشیدم الان دلم داغه خواهرم که هنو مجرده ۲۲سالشه🥺

ممنون از دعای خیرت جانه دلم❤️کاملادرکت میکنم منم سختیای زیادی کشیدم حتی الانم که ازدواج کردم تاثیر ا ...

ای خدا🥲 کاش وقتی انقدر مریض و سمی ان بچه نیارن

به خدا بعضی وقتا فکر خودکشی به سرم میزنه ولی میترسم اون دنیا واقعی باشه و پشیمون بشم

خداشاهده دو سال قرص اعصاب میخوردم از دستشون الان هرچی میشه بهم میگن قرصی یا روانی... 

توی این سن موهای سفید دراوردم، بی دلیل استرس دارم، با کوچیکترین اتفاق یا صدا میلرزم، تیک عصبی دارم، قفسه سینه ام تیر میکشه و هزار تا کوفت دیگه

دلم میخواد انقدر گریه کنم که زندگیم تموم بشه واقعا خسته شدم

کاش فقط یکم عرضه داشتم تا خودکشی کنم😔

🤍.
2810