من از وقتی رابطه مامان و بابامو دیدم حالم بهم میخوره از ازدواج اول میگفتم باید نباید بهم دست بزنه بعد با خودم گفتم مگ میشه طرف زن میگیره واسه چی پس
از اون موقع حالم بد میشه حتی ی مرد بهم دست میزنه مثلا اجازه نمیده عموهام و داییام حتی بغلمم کنن یا بوسم کنن حالم بد میشه با این مشکل چیکار کنم چون صد در صد توی ازدواج ب مشکل برمیخورم پولم ندارم برم تراپی چون هزینش بالاس ترو خدا بگین چطوری حلش کنم؟
نه از بچه ها. اینکه بچه ها نفهمن چه میکنن. خواهرت هم چیزی دیده؟
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب خیلی اپن هستن که بچه ها دیدن و براشونم مهم نیست این دیدن. پس جلوی رابطشونو نمیتونی بگیری. اگر حرف منطقی میفهمیدن میتونستی آسیب ها رو برای مادرت جا بندازی یا حتی برای پدرت نامه بنویسی و آسیب ها رو بگی. حالا مادرت راصی هست از پدرت یا نه؟
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.