2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند کیلویی؟ترازو مهم نیست 

ببین سایزت کم نشده؟کمر شلوارات و...

اگه سایز کم کرده باشی عالیه 

ولی تو پنج ماه کم کم باید شش هفت کیلو کم کرده باشی

خورد و خوراکت چطوره؟

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

چند کیلویی؟ترازو مهم نیست ببین سایزت کم نشده؟کمر شلوارات و...اگه سایز کم کرده باشی عالیه ولی تو پنج ...

رژیم ندارم برای همین سوال سده برام ک عضله اس یا چربی دستو پاهام خیلی قوی شده وزنه های بیشتر میزنم یعنی روز به روز سنگین تر از قبل میشه ولی شکمم همونی بود ک بود 

دیگ باسنم بزرگ تر شده 

سینه هام بزرگ تر شده 

کلا بهت بگم چاف تر شدم انگار

رژیم ندارم برای همین سوال سده برام ک عضله اس یا چربی دستو پاهام خیلی قوی شده وزنه های بیشتر میزنم یع ...

شما رژیم چاقی گرفتی پس😂

عزیزم عضله سازی و آب کردن چربی ۷۰ ۸۰ درصد مربوط به رژیمت میشه...

قند و شکر حذف کن روغن روزی یه قاشق بیشتر نخور 

برنج هم هشت قاشق بدون روغن

ببین چی بشی...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             یک زندگی و این همه غروب...؟!                             

اخه با کلی کار روزانه چطور دووم بیاری آدم به انرژی نیاز داره

من روزی ۲۰ ساعت فستم

با یه پسر کلاس چهارمی 

اصلااا هم اذیت نمیشم عادت دارم...

اخه با کلی کار روزانه چطور دووم بیاری آدم به انرژی نیاز داره

اصلا این صبحانه نهار شام میان وعده ۲۰۰ ۳۰۰ ساله وارد رژیم غذایی آدما شده 

بدن انسان نیاز به این حجم از غذا و خوردنی نداره

دقت کن همه کبداا چرب و داغون 

2810