2777
2789
عنوان

پدرم خسیسه اما خیلی پولداره ماهی بیشتر از صد تومن درامد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 48 پست
اره خونه باغه

خواستم بگم منم هم دردم واقعا سخته  مادرم هم مثل خودش شده و همیشه ناله می‌کنه نداریم ..... آنقدر خجالت زدم از سرو وضعشون اصلا ب خودشون نمیرسن مبلاییتو خونشون اگه بندازم بیرون اشغالی هم نمیبره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی من یه قرونم استفاده نمیکنم

حس میکنم خوشی زده زیر دلت حقیقتن

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عصبانی میشه دعوا راه میندازهمیره میشینه تو فامیل ابرومونو میبره

مرگ یه بار شیون یه بار 

یا درست باهاش صحبت کن شاید اصن نمیدونه احتیاج تو رو چون گفتی میگه همه چی فراهم کردم و اینا 

نه پس این همه ادم چرا اینجوری نیسناین خیلی عجیبه

عزیزم‌بهش بگو پدر من ما اعضا خاتوادهتیم داری کار میکنی باید تو رفاه و آسایش زندگی کنیم.بگو پس برا کی میخوای الان خرج نکنیم برا بعد مرگ خرج کنطم.بگو خودت فکرشو بکن این دنیا چه ارزشی داره که آدم درست نخوره نپوشه. وقتی داری زحمت میکشی باید کیفشو هم ببریم دیگه.

بگو نمیگم کل پولو خرج کنیم ،درست زندگی کنیم پس انداز هم بکنیم‌

حس میکنم خوشی زده زیر دلت حقیقتن

من خیلی بدبختم که همه اینجوری راجبم فکر میکنن

همیشه به مامانم میگم کاش ندار بودیم حداقل اینجوری کنار میومدم اینکه داشته باشی و تو فقر باشی خیلی سخته 

میره مدرسم میگه کارگرم واسه اینکه چص تومن شهریرو یواش یواش بده

مرگ یه بار شیون یه بار یا درست باهاش صحبت کن شاید اصن نمیدونه احتیاج تو رو چون گفتی میگه همه چی فراه ...

گفتیم یبار داداشم برگشت دقیقا همه حرفای منو گف بابام گریه کرد بعدم گفت مادرت بهتون تربیت نداره قدر زحمات منو نمیدونین من تا ۱۲ شب بخاطر شماها کار میکنم دستام فلان شده و .. بعدم از خونه رف

من خیلی بدبختم که همه اینجوری راجبم فکر میکننهمیشه به مامانم میگم کاش ندار بودیم حداقل اینجوری کنار ...

همینکه مدرسه غیر انتقاعی ثبتنامت کرده  خودش ینی خوشی زده زیر دلت

همینکه خونتون بزرگه خوشی زده زیر دلت همینکه تک فرزندی پسفردا کل ارثو میراث مال خپدته خوشی زده زیر دلت

همینکه ۹۰۰ میلیون پول ت حسابته خیلی راحت میتونی خرجش کنی حالا بعدن فوقش بابات سرزنش کنه نمیخورتت ک همین ینی خوشی زده زیر دلت😂😂

فقط با توجه به بابایی ک داری توقعت ازش بالاست ......

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
عزیزم‌بهش بگو پدر من ما اعضا خاتوادهتیم داری کار میکنی باید تو رفاه و آسایش زندگی کنیم.بگو پس برا کی ...

گفتیم بارها

میگه الانم درست زندگی میکنید

میگه چه دلیلی داره چند جفت کفش داشته باشی یا لباس 

میرم‌حموم اگه خونه باشه دویست بار داد میزنه ابو هدر نده 

2810