2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 55570 بازدید | 369 پست
من کلا با لغو مخالفم گاهی خودم کمی پول بیشتر به راننده ها میدم چون کرایه ها کمه کمیسیون هم برداشت می ...

درسته حق باشماست من کاری با کمسیونو اینا ندارم من میگم واقعا اینقدر سخته که تو بخوای همچین حرفیو بزنی

هرگز هرگز لغو رو نزن

من بارها برام پیش اومده

دانشجو شهری ام که یک ساعت باهام فاصله داره برای همین زیاد اسنپ میگیرم هربار این درخواست لغو رو دادن من قبول نمیکنم چون هرگونه اتفاقی توی راه بیوفته اسنپ پشتیبانی نمیکنه

حتی یبار سر اینکه راننده خودش بدون اطلاع من پایان سفر رو زده بود وسط راه بهش گفتم پیاده میشم و پیاده هم شدم😑😅

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار لغو زدم پولو‌ دادمش بعد زده بود هزینه سفرو نداده لاشی دوباره زدم

چرا الکی میگی وقتی لغو کنی اصلا سفرت واسه اسنپ ثبت نمیشه که راننده بزنه پولمو نداده 

وقتی راننده پایانه سفرو میزنه میتونه شکایت واست ثبت کنه

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

اگه نزدیک مقصد باشه ایرادی نداره لغو بزنید پول شما جیب یه راننده بدبخت بره بهتره از جیب یه شرکت میلیاردر بره

سوال یا مشاوره درباره ی برنامه نویسی ، ارز دیجیتال ، سئو و ... بود تو تل گرام بپرسین ایدیم اینه @gutyuvasi

هرگز هرگز لغو رو نزنمن بارها برام پیش اومدهدانشجو شهری ام که یک ساعت باهام فاصله داره برای همین زیاد ...

چه خطرناک .مگه میشه خودشون لغو سفر بزنن ما نزنیم؟هیچی دیگه.هرکی خواست یکی رو بدزده خودش اول اچلغو سفر میزنه

بعضی ها واقعا قصد نیت بدی ندارن دیدم که میگم اخه خود اسنپ کرایه کم میگیره دیگه بعدشم خودش کمیسیون میگیره که برای راننده چیز زیادی نمیمونه به همین خاطر میگن لغو بزنین تا کمیسیون حساب نشه

ولی خب ادم بد هم وجود داره وبگین خودم نگرفتم اسنپ

•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم

2810