2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 43132 بازدید | 343 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ وقت اینکارو نکن اول به خاطر خودت که اتفاقی نیفته برات دوم اینکه کار راننده در واقع دزدیه و شما ت ...

دقیقا ،چون ما به اعتبار اسنپ سوار ماشینشون میشیم انصاف نیست کمیسیون رو به اسنپ ندن

الان دیگه چه مسافر و چه راننده لغو بزنه جریمه میکنن دوبرابر کمیسیون هم از راننده میگیرن 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ما رفتیم مشهد داداشم به راننده گفت میخوای لغو سفر بزنم همین تعرفه واست نیفته بنده خدا گفت این تا زمانی نمیفته که مسافر سوار نشده زمانیکه شما سوار میشین و ما میزنیم مسافر سوار شد اگه لغو سفر بزنین واسه ما یه مبلغ کسر میشه. این بنده خدا یه پیرمرد بود بهش نمیخورد دروغ بگه اما من جای شما باشم حتی اگه یه درصدم براشون تعرفه نیفته اصلا اینکارو نمیکنم اومدیم و رانندش توزرد از اب دراومد یه بلایی سرت اورد دیگه نمیتونی شکایت کنی چون ثبت میشه که شما سفرو لغو کردی وسوار نشدی

عزیزم لغو رو بزنی 

اون راننده اسنپ میتونه شما رو بدزده وببره بهت تجاوز کنه وهر بلایی سرت بیاره دیگ قابل پیگیری نیست 

اصلا و ابدا وتحت هیج شرایطی نباید سفر رولغو کنید چون اگه اون بلایی سر شما بیاره اصلا قابل ردیابی وپیگیری نیست

اره شهرستانه💔💔

چ بهتر،این بهتر میوفتە تا شهر یکم بزرگتر

شهر ما هم کوچیکە،ولی مثلا میبینی بعضی مسیراش خیلییی طولانیە باز همون ۲۱ اینا

ولی کوچیکتر باشە زود ب زود مسیرا رو تموم میکنی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

چ خوبه ک این موارد  احتیاط یا خطر و داخل سایت مطرح می کنید اگاه سازی میکنید بقیه مطلع میشن هم ثواب داره هم جامعه امن میشه🙏

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

به نظرم شده آدم بگه عیب نداره اونقد تعرفه رو خودم همراه کرایه میدم ولی نمیتونم لغو کنم خیلی بهتره تا لغو کنی وتا برسی مقصد،سکته رو بزنی

یا خیلی قشنگ وبااعتماد به نفس باید باشیم بگیم نه

حتی ی غریبه بهتون گفت برا من اسنپ یا تپسی یا...... بگیرید نباید اینکارو بکنید چون ممکنه اون آدم بره ماشین اسنپیه رو بدزده 

و اونوقت شما رو بعنوان دزد می‌شناسن چون به نام شماست 

دوستان این پرونده ها واقعا تو دادگاه هست و واقعا اتفاق افتاده خیلی احتیاط کنید 

شوهر من ک کلا با اسنپ مخالفه میگه امنیت نداره و هربار من میخوام اسنپ بگیرم کلی استرس میده آخرشم خودش باید بگیره 

ولی حواستون رو خیلی جمع کتید

@۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

۱۲۳۴۵۶۷۸۹۱۰۱۱۱۲@ بیا کارت دارم واجبه

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم
2810