2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 40660 بازدید | 330 پست

راننده اسنپی معتاد بود وسط راه خواب بود خداشاهده نفهمیدم چطوری پیاده شدم کرایه رو هم اول حساب کرده بودم،گفتم نگه دارین کاری برام پیش اومده میخوام پیاده بشم اونقدر هول شده بودم نمیتونستم امنیت سفر رو روشن کنم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاداخل ماشین نشستید پرداختش کنید. یا گزینه اعتباری داره اسنپ. اگه خیلی مثلاراحت بودید بگید اسنپ پول کرایه روسرماه یکجامیگیره. شماهم اگه تااونموقع صبرمیکنیدهمون موقع میدم. یا یه روش پرداخت دیگه جدیدا دیدم خودش خودکارازحساب برداشت میکنه. یعنی شماسوارشدین اون برداشت کرده. دیگه بگید پولوکم کرده چکارکنم. منم همیچن موقعیتی پیش اومد درجاپرداخت کردم. بعدهم راننده اش منو خیلی دورتر از مقصد پیاده کردبه بهانه های الیک چونکه بایدازجلوی ایست بازرسی وپلیس ردمیشد منونبرد. اینجوری بهتر تونستم ازش شکایت کنم وازاسنپ زنگ زدن گفتن پیگیری میکنیم بابتش. ولی اگه لغوزده بودم فایده ای نداشت دیگه

یخ فروش جهنم.معلم فراری

به هیچ عنوان لغو نکنید

اگه خدای نکرده بلایی سرتون بیاد دیگه دستتون به هیچ جا بند نیستا

اسنپ هم مسئولیت رو قبول نمیکنه چون خودتون لغو کردین

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

تاداخل ماشین نشستید پرداختش کنید. یا گزینه اعتباری داره اسنپ. اگه خیلی مثلاراحت بودید بگید اسنپ پول ...

عزیزم تو اون روش که سر ماه یکجا هزینه جابجایی رو میدی ، اسنپ خودش پرداخت میکنه کرایه رو به راننده و تا سر ماه فرد به اسنپ بدهکاره دیگه .

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
مگه کارت حتما باید به اسم خودش باشه؟اسنپ درصد خودشو برمیداره ربطی نداره

نه ببین نباید به کارتی که اسم خودشون باشه کارت به کارت کنیم قانونی نیست باید از طریق اپلیکیشن پرداخت کنیم

کارت به کارت که ایرادی نداره بعدش میزدی پرداخت نقدی انجام دادم

کاربران همیشگی اسنپ با مقررات این سامانه آشنایی دارند و می‌دانند که قوانین برای راحتی و امنیت بیشتر آنها در سفر در نظر گرفته شده است. طبق همین قوانین، بارها به مسافران خود توصیه کرده‌ایم که از کارت به کارت کردن هزینه سفرهای خود اکیدا پرهیز کنند.

سلام من اسنپ کار میکنم گناه داره براش میزدی اخه اسنپ خیلی کمیسیون کم میکنه😭😭😭 هیچ اتفاقی نمیوفته

اگه همین اسنپ هم نبود باید میرفتی گوشه اژانس میشستی ایا مسافر بخوره یا نه از اون طرفم خالی بر میگشتی پس به حق خودتون راضی باشین

2810