2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 22387 بازدید | 309 پست
بله درست گفتید راننده خیلی مودب و ماشینش هم تمیز بودفقط میترسم تند بیان و سرعت رو رعایت نکنند

نه تند نمیرن چون اونجوری باز شما نمره منفی میدین این راننده ها بین شهری فوری بهتون زنگ میزنن چرا ناراضی بودین منفی دادین بعد لغو کاربری دائم میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این اسنپ و تبسی واقعا دارن در حق راننده ها ظلم میکنن قیمتو پایین میزنن که ملت سوار شن فقط کلی هم برا ...

عزیزم راننده رو که مجبور نکردن حتما بره اسنپ کار کنه.

اگه براش سود داره میره اگر نه میتونه بره آژانس کار کنه.

وقتی با اسنپ قرارداد می بنده باید شرایط و قوانینش رو هم رعایت کنه.

ندادن حق کمیسیون اسنپ حرامه.

چون راننده از قبل شرایط پذیرفته

راضی هستی از شغلت؟

الحمدلله بد نیست فقط امان از مسافر خانم ادرس اشتباهی میزنه بعد میگه وظیفه تو هست ببری ادرس رو نقشه نبود یا بلد نبودم مسافر داشتم ده تا کوچه اونورتر میخواسته بره باهمون کرایه یکی بود بیست وسه باید پیاده میشد بعد میکه اینجا نیست بعد فهمیدیم اون منطقه که زده اون اسم پنج تن میخواسته بره زده پنجراه یعنی اون سر شهر بعد میگه باید ببری گفتم من اوردم ادرس عوض کن کرایه اضافه میکنن راضی بودید ببرم میکه اسنپ ادرس اشتباه زده تو باید جورشو بکشی ببری گفتم اسنپ شخص نیست اشتباه کنه نقشه است یک کلمه اشتباه بزنی ادرس فرق میکنه انقدر توهین کرد اخرم زنگ زد اسنپ خودش.اسنپ گفت کرایه مثلا پنجاه تا اینجا هفتاددیگه تا اونجا باید بدی پیاده شدن تمام درها باز گذاشتن توهین وفحش دادن رفتن ولی اقایون سرپول مشگل ایجاد نمیکنن آدرس ها درسته خانم داشتم هزارتومن پولم کم بوده پول پنجاه تومنی گرفته رفته خورد کنه چهل ونه تومن بیاره

سلام بچه ها میشه 150 نفر در پرسشنامه ام شرکت کنید

ازتون خواهش می کنم 💔

پایان نامه ام راجع به طلاق عاطفی هست سوالاتش رو فقط برای خانم های متاهل طراحی کردم 

بچه ها آفرین بخدا کمتر از 10 دقیقه وقت میبره 😭

https://www.digisurvey.net/answers?sid=GvdSb7GnlLOrijVPDrFg4w%3D%3D

این سوالات فقط برای پژوهش حاضر مورد استفاده قرار می گیرد و محرمانه می ماند. 

ببخشید سوال زیاد کردم مگه اسنپ متوجه سرعت راننده میشه؟

خواهش میکنم نه متوجه نمیشه امتیاز کم بدی بهتون زنگ میزنن میپرسن ولی اگه تو شهری امتیاز کم بدی اونجا مینویسی که دلیل امتیاز کم چی بوده اونا پیگیری میکنن

همیشه مقداری پول نقد همراهتون باشه. وقتی گفتن لغو سفر بزن پول کمیسیون ندم،پول کمیسیون حدود ده بیست ت ...

عزیزم این خودش دعوا میشه اونجوری بگن.اون راننده که این حرف میزنه باید گزارش بدن تا دیگه غلط کنه کار غیر قانونی کنه

الحمدلله بد نیست فقط امان از مسافر خانم ادرس اشتباهی میزنه بعد میگه وظیفه تو هست ببری ادرس رو نقشه ن ...

رانندگی کلا اعصاب میخاد میدونم زنا بیشتر گیر میدن تا مردا.منم میخام برم اسنپ از همینا میترسم نمیدونم برم یا نه.

2810