2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 55448 بازدید | 369 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا دیگه نفرین نکن حالا یه نیم ساعت سختی کشیدی دیگه..اونم یه بدبختیه اومده اسنپ کار میکنه حالا شمام ...

اخه خیلی سختم شد بخدا فک کن از اینو اتوبان بابچه رفتم اونور بازچندتاخیابون رفتم تا پیداکردم بعدشم وقتی من لغو زدم حداقل انصاف می‌داشت بچه بغل منو ویلون سیرون پیاده نمیکرد

من هروقت گفتن لغو بزن گفتم نمیشه. مگه بهش بدهکاری ک روت نشه نه بگی

بگو میخام اعتباری پرداخت کنم توی حساب اسنپم پول دارم لغو بزنم نمیشه پرداخت کرد

اگه چند بار این کارو کنی اسنپ خودش جریمت میکنه واسه همینه ک راننده ها لغو نمیزنن از مسافرا میخان

اگـه بشـه چــی میشــــه  

من یه بار گرفته بودم و اینو گفت ، گفتم بخاطر کمیسیون ؟ گفت اره ، گفتم من ادم قانون مداری هستم ، شما از طریق اسنپ مسافر میگیری پس باید کمیسیونشو بدی وگرنه پولت حلال نیست ، همینجوری گفتم بهش ، هیچی نگفت دیگه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من یه بار گرفته بودم و اینو گفت ، گفتم بخاطر کمیسیون ؟ گفت اره ، گفتم من ادم قانون مداری هستم ، شما ...

درود بر شما 

خداوندا مسلمانان مظلوم فلسطین و لبنان رو از چنگال ستمگران و جنایتکاران وحشی عالم نجات بده/ مدیر کل سازمان بهداشت جهانی: به طور میانگین هر ده دقیقه یک کودک در غزه شهید می‌شود
نتونستم بگم

من راننده اسنپم لغو سفر فقط موقعی میشه زد که مسافر سوار نشده باشه موقعی که راننده بزنه مسافر سوار شد دیگه مسافر وراننده نمیتونه لغو کنه اون مال چندماه پیش بود بعد سوارشد مسافر میشد لغو کرد الان نمیشه حتما مسافر سوار شد نزده که گفته لغو کن شماهم کردی اینجوری اسنپ بفهمه کاربری شما مسدود میکنه دیگه نمیتونی استفاده کنی حتی راننده هم لغو دائم میشه به غیر اینکه ممکنه خطری برات پیش بیاد اون موقع شکایت کنی اسنپ میگه این مسافر ما نبوده سوار نشده

من ی بار اینکاروکردم همسرم گفت می‌دونستی می‌تونه ببرت سر ب نیستت کنه دستمونم هیج جا بند نیست اینجوری ...

اسنپ بلید ادرس ات دقیق باشه وظیفه اش اینه دقیقا جایی ک‌مشخص کردی برسونه. نمیتونه دنبال ادرس بگرده که. هزینه تا جایی ک مشخص هست در نظر گرفته شده

لغو بزنی بله جی پی اس خاموش میشه و دیگه مشخص نیست کجا میره. و اصولا هم ادم های ددست حسابی نمیگن لغو بزن

هرگز اینکارو نکنید چون حق الناسه. اینا ک‌نیگن لغو بزن ی جور دزدی میکنن پاش بیفته هر کاری انجام میدن

پنج دیقه اول میگن لغو بزن

نه نمیشه منم مسافرم اصرار که کرایه کمه چرا کمیسیون اینهمه از شما میگیرن برات لغو بزنم گفتم مشگلی ندارم باکمیسیون بعد گفت نمیشه لغو کنم چرا گفتم مسافر سوارشدزدم شما نمیتونید لغو کنید منم لغو کنم بازم کمیسون کم میشه 

من ی بار اینکاروکردم همسرم گفت می‌دونستی می‌تونه ببرت سر ب نیستت کنه دستمونم هیج جا بند نیست اینجوری ...

دقیقا بعدش دم درمیارن .اصلا نباید اینجور مواقع رحم کرد .یعنی چی لغو سفر ؟ 

اسنپ بلید ادرس ات دقیق باشه وظیفه اش اینه دقیقا جایی ک‌مشخص کردی برسونه. نمیتونه دنبال ادرس بگرده که ...

جی پی اس قطع نمیشه اون جدا از اسنپه جی پی اس.بعدم ادرس تو نشان یا بلد که بزنه لغو که بشه ادرس ذخیره میمونه اون تو مسیریاب ها بازم میتونه ببره دقیق همونجا

2810