2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 38876 بازدید | 323 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب زنگ بزن به آژانس ببرت چرا لعنت میفرستی. عجبا

آژانس گرون میگیره طول میکشه تابیاد باید بیرون وایسیم تا برسه ببینیم سرده بیرون بچه هاسرمامیخورن اسنپ معلوم میشه داره میرسه همون موقع میاییم بیرون  

آژانس گرون میگیره طول میکشه تابیاد باید بیرون وایسیم تا برسه ببینیم سرده بیرون بچه هاسرمامیخورن اسنپ ...

خب عزیزم مشخص اسنپ بهتره 

آخه لعنت فرستاد دور از ادب انسانیت. 

به خاطر همین گفتم خیلی سخت هس برو آژانس البته به شما نگفتم یه کاربر دیگه بود

خب عزیزم مشخص اسنپ بهتره آخه لعنت فرستاد دور از ادب انسانیت. به خاطر همین گفتم خیلی سخت هس برو آژانس ...

به من گفتی عزیزم

من نمیخوام کسیو فوش بدم ولی بیشتر اسنپیا که سوارشدم هول بودن واس اون لعنت میفرستم اسنپ خیلیم خوبه ولی اگه همشون سرشون به کارشون باشه نه از اسنپ به عنوان هول بودنشون استفاده کنن 

یکم خطر داره

من هيچوقت اسنپ نمیگیرم

همش همسرم میگیره دوسنداره من بگیرم اینجوری امنیتشم بیشتره

در طول مسیرم مدام زنگم میزنه .

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
یکم خطر دارهمن هيچوقت اسنپ نمیگیرمهمش همسرم میگیره دوسنداره من بگیرم اینجوری امنیتشم بیشترهدر طول مس ...

متیونین اسنپ  رو با شماره اون رو گوشی خودتم نصب کنی هردو یه چی میبینین ویه استفاده میکنیو

2810