2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 38876 بازدید | 323 پست
بله گلم اما همه آآدمها مثل هم نیستن.اکثرا با شخصیت. امانمیشه اعتماد کرد ا خیلی‌هاشون خیلی آدم خوب مت ...

متاسفانه برای من کم پیش اومدن یه بار یکی منو گرفته بود به حرف فقط ازهمه جا میگفت انگار من خواهرشم برمیگشت عقب هم نگاه میکرد 😶 

اصلا اسنپ نرید تپ سی بهتره،  من هر وقت سوار میشم پیام میاد از تهویه هوا راضی هستین ؟ وقتی هم سفر تموم شد از ۷ کمتر بدی زنگ میزنن که مشکل چی بوده ؟ من ی بار راضی نبودم ۶ دادم بعد که توضیح دادم گفتن حذفش میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار یه خانمی به منم گفت لغو سفر زدی؟ چون ۴ تومن بیشتر  میگیرن کمیسیون برا خودشون 

گفتم نمی دونستم که الانم نت ندارم لغو بزنم اما ۴ تومن بیشتر بهش دادم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نزن ب ریسکش نمی ارزه .

یاد خودم افتادم ی مسیر ک اصلا نرفته بودم راننده گفت منم هول شدم لغو کردم دلم سوخت براش.. یهو زد تو‌کوچه های تنگ و باریک تهران منو بگو سکته زدم یعنی مردم قشنگ ...نگو بد بخت میخواست ی خیابون پر ترافیک رو اینجوری دور بزنه ...

ولی واقعا ترسیدم و دیگه غلط کنم لغو کنم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک

این کارو نکن 

چون در درجه ی اول ممکنه خودت تو خطر بیوفتی

و در درجه ی دوم این کار حلال نیست و یه جورایی دزدی ب حساب میاد 

در درجه ی سومم اگر یه موقع خدایی نکرده اسنپ تصادف کرد هیچ بیمه ای به شما تعلق نمیگیره چون سفرو لغو کردی

ب منم یباررگفت گفتم وقتی رسیدیم میزنم اشتباه کردم ولی چوک انگار رانناه حق اسنپ رو میخوره خب اگر راننده اسنپ نباشی ک سوار نمیشن پس باید کمیسیون اسنپ رو بدن دزدیه ما هم شریک میشیم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سری بعدبگید خودم اسنپ نگرفتم، همسرم گرفته

مگه میشه

گوشیش به سیستم وصله

مشخصه کی در خواست ماشین کرده

بهترین کارو خودشون کردند

باید یه کم وقت بگذرونی به بهانه نداشتن نت وباز نشدن دیگه نزدیک خونه که میرسی اگه میخای لغو را بزنید البته به نظر من اینکارو نکنید بهتره

شاید همون راننده سرویس بعد با یه مسافر دیگه بحثش شد زد داغونش کرد 

با بررسی شماره ها میبینن از این خط هم درخواست ماشین شده بعد هم لغو کرده دیگه تا میاد ثابت کنی هیهاته

2810