2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 54517 بازدید | 369 پست

بمنم چند بار گفتن نمیزنم اصلا 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
جوری میگن دزدیه انگار راننده اختلاس میلیاردی میکنه مزخرفا😒😒😒خب طرف مجبوره کمیسیون زیاده کرایه کم. ...

چرا تو این کشور تنها گناه و تنها جرم رو اختلاس میدونن؟!!! 

خب اختلاسگره در حد کله گندیش اختلاس میکنه 

یه دزد یا مجرم هم در حد خودش 

یکی بانک میزنه یکی کیف پول ! 

هیچ کار زشت و هیچ کار گناهی قابل قیاس با یه کار دیگه نیست 

مثلا چند روز پیش یه خانمی با پررویی کارت‌اتوبوسش نمیزد بعد راننده بنده‌خدا میگفت بزنید خود اون خانم یا یکی دیگه داد گذاشته بود سر راننده که اره برید جلو اختلاس‌گرا رو بگیرید 

اخه چه ربطی داره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لغو سفر زدم از حسابم ۱۵۰۰کم شد

اصلا کیف پول اسنپ شارژ نکنید فقط موقع پرداخت همون لحظه در حد هزینه سفر شارژ کنید 

من همیشه کیف پول اسنپ همسرم شارژ میکردم 

یه روز با حساب اسنپ همسرم فقط من و اجیم جایی رفتیم 

اجیم چون نذاشت مثل همیشه از خود اسنپ پرداخت کنم گفت چون حساب همسرته و اسنپ برای ما بوده 

پول رو کارت به کارت کرد 

بعدا تو خونه یهو دیدم از اسنپ زنگ زدن که راننده گفته پولش ندادید😑

گفتم کارت به کارت خودش پرداخت کردیم 

چند دقیقه بعد دیدم از کیف پول اسنپ پول کم دوباره هزینه سفر کم شده 😑😑

یعنی دومرتبه هزینه یه سفر رو پرداخت کردیم 

اخرررررین باری بود که پول تو کیف پول اسنپ نگه میداشتم 

به خودشون اجازه دادن به خاطر دروغ راننده براحتی از کیف پول برداشت کنن 🙄

دیگه همیشه تو همون ماشین در حد هزینه سفر شارژ میکنم و پول سفر رو هم با همون اپ اسنپ پرداخت میکنم بهترین راه همینه 

دوست عزیز چندتا نکته بگم شاید بدرد بخوره اولا اسنپ داره پاداش میده به راننده هایی که سفرشون تکمیل باشه، دوما شماازلحظه سوار تا پیاده شدن تکمیل سفر وظیفه راننده است که رضایت شمارو جلب کنه.خیلی کم پیش میاد راننده اسنپ کاری بکنه شما همیشه به ستاره های راننده نگاه کن .درضمن همیشه عکس راننده و پلاک ماشین رو قبل سوار شدن دقت کن..بعدم تعارف ندارید یک کلمه نه. بعدم تو نمره دادن حتما نمره پایین بدین که پاداش بهش تعلق نگیره. نکته اخر شما لغو سفر میزنی اگه تصادف کنه شما بایدراننده وجیبت خرج کنی .در صورتی که هنگام سفربیمه ماشین هزینه درمان شما رومیده

دنیاهنوزقشنگیهاش روداره ولی من دیگه کور شدم.🌹
راستی برام سوال شد که چطور آژانس امن تر از اسنپ است؟

اژانس چون بچه محل هستن،،ولی آژانس جمع شده اسنپ هم مطمعنه اگه اصول اولیه رعایت بشه 

دنیاهنوزقشنگیهاش روداره ولی من دیگه کور شدم.🌹
اهان باشه ممنون این عالیه

اسنپ رو با اسم و فامیل خودت نصب کرده باشی که می‌فهمه دروغ میگی

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین