یکم پیش ک پسرمو برده بودم دکتر توراه برگشت راننده اسنپی بهم گفت میشه لغو سفرروبزنی گفتم برای چی گفت نمیخام تعرفه حساب کنه یه همچین چیزی منم گفتم باشه ولی خیلی ترسیدم گفتم شبه نکنه بره یه جای دیگه یکم منتظرموندم نزدیک خونمون لغو وزدم ممکنه اینجوری کار خطایی بکنن یا اشکال نداره لغو بزنیم بازم میترسم پیش بیاد اینجور موردی
دانشجو شهری ام که یک ساعت باهام فاصله داره برای همین زیاد اسنپ میگیرم هربار این درخواست لغو رو دادن من قبول نمیکنم چون هرگونه اتفاقی توی راه بیوفته اسنپ پشتیبانی نمیکنه
حتی یبار سر اینکه راننده خودش بدون اطلاع من پایان سفر رو زده بود وسط راه بهش گفتم پیاده میشم و پیاده هم شدم😑😅
🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم! سینهام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعضی ها واقعا قصد نیت بدی ندارن دیدم که میگم اخه خود اسنپ کرایه کم میگیره دیگه بعدشم خودش کمیسیون میگیره که برای راننده چیز زیادی نمیمونه به همین خاطر میگن لغو بزنین تا کمیسیون حساب نشه
ولی خب ادم بد هم وجود داره وبگین خودم نگرفتم اسنپ
•°[🌑🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘🌑]°اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو تا دوباره بگم