2777
2789
عنوان

راننده اسنپ بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 22387 بازدید | 297 پست
من ی بار اینکاروکردم همسرم گفت می‌دونستی می‌تونه ببرت سر ب نیستت کنه دستمونم هیج جا بند نیست اینجوری ...

ببین هرجا زدی باید همونجا ببره اگه جای دیگه ببره مثلا پنجاه متر اونورتر اتفاقی بیفته برات میتونی شکایت کنی تو قانونش اینه دقیقا همونجا پیاده کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا دیگه نفرین نکن حالا یه نیم ساعت سختی کشیدی دیگه..اونم یه بدبختیه اومده اسنپ کار میکنه حالا شمام ...

عزیزم راننده اسنپ بدبخت نیستن.منم راننده اسنپم اتفاقا خوشحالم که دستم دراز نیست خرج زندگیم درمیارم خرج بچه ام و..

آژانس گرون میگیره طول میکشه تابیاد باید بیرون وایسیم تا برسه ببینیم سرده بیرون بچه هاسرمامیخورن اسنپ ...

ببین میگی آژانس گرون هست دیر میرسه اسنپم که ارزونه زود میاد بازم ناراضی هستی لعنت میکنید عجباا

من راننده اسنپم لغو سفر فقط موقعی میشه زد که مسافر سوار نشده باشه موقعی که راننده بزنه مسافر سوار شد ...

ببخشید شما که راننده هستید

سوال دارم الان اسنپ  بین شهری  هم داریم؟ قابل اطمینان برای خانم تنها هست؟

دفعه بعد لغو نزن چون هم خطرناکه هم چندبار ک تکرار کنی اسنپ محدودت میکنه نمیتونی ماشین بگیری.

درضمن اون شرکت اسنپ نباید نون بخوره ک اینا نمیخوان پورسانتشو بدن؟ مگه این حق اسنپ نیس؟ یه آپ طراحی کرده داره کار میکنه باید پورسانت بگیره پول زور نیس ک

ببخشید شما که راننده هستیدسوال دارم الان اسنپ بین شهری هم داریم؟ قابل اطمینان برای خانم تنها هست؟

بله اسنپ بین شهری هم هست اتفاقا کسایی که امتیاز بالایی دارن وبا مسافر خوب رفتار میکنن بین شهری میتونن برن وبرای راننده ای که امتیاز پایین داره ومسافرها همه راضی نیستن ومدل ماشین پایین تر از 92هست بین شهری نمیاد

دفعه بعد لغو نزن چون هم خطرناکه هم چندبار ک تکرار کنی اسنپ محدودت میکنه نمیتونی ماشین بگیری.درضمن او ...

فقط پول طراحی اپ نیست اونهمه کارمند داره که جواب شکایت و تلفن ها میدن اوناهم حقوق باید بگیرن

بله اسنپ بین شهری هم هست اتفاقا کسایی که امتیاز بالایی دارن وبا مسافر خوب رفتار میکنن بین شهری میتون ...

بله درست گفتید

راننده خیلی مودب و ماشینش هم تمیز بود

فقط میترسم تند بیان و سرعت رو رعایت نکنند

2810