2777
2789
عنوان

وقتی دختر خواهرشوهرم میاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 30 پست
منم یه زمانی دختر برادرشوهرم خیلی دوست داشتم بعد شنیدم پشت سرم گفته بود کاش طلاق می گرفت می رفت و از ...

چه بیشعور بود 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی توی دو روزی که هست خونم برق میزنه این دختر فقط 15سالشه اصلا نمیذاره هیچی رو زمین باشه زود برمیداره اینقد تو این دوروزه همه چی سرجاشه کیف میکنم هرچقدم من میگم عزیزم نیاز نیست ولی باز عادتشه جمع میکنهـ.. حالا من خودم شلخته و بینظم نیستم اما نمیدونم چه جوریه اون هست همه چی یه جور دیگه تمیز و مرتبه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
یعنی توی دو روزی که هست خونم برق میزنه این دختر فقط 15سالشه اصلا نمیذاره هیچی رو زمین باشه زود برمید ...

الهی عزیزم🌸💗 چقدر خوبه ی نفر انقد بچش خوب تربیت شده باشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

چه بیشعور بود

خیلی ، خانوادگی همین طور بودن ، منتها من از بچگی خیلی به این محبت می کردم و فکر می کردم با من خوب هست ، این حرف که شنیدم یا اون مثل افتادم که تره به تخمش می ره !   اینم لنگه همونها بود! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خیلی ، خانوادگی همین طور بودن ، منتها من از بچگی خیلی به این محبت می کردم و فکر می کردم با من خوب هس ...

بلا ازت دور باشه 

درسته هر کی به ننه باباش می‌ره چون تربیت شده همون است 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست دارم خونه ام همیشه همون جوری بمونه.... اصلا دختر به کوچیکی چه جوری اینقد مرتب و باسلیقه اس من م ...

خدا برای پدر و مادرش نگهش داره و خوشبختی اش ببینند، چه تربیت خوبی داره! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
خونه خواهرشوهرتم برق میزنه؟ یا خونه شما میره تو نقش دختر خوب ؟

بله کلا خونواده شوهرم خانوادگی تمیز و مرتبن اصلا تو اوج شلوغی و مراسمات هم خونه اونا رو به هم ریخته نمی بینی

البته پیش خودشون به این موضوع اعتراف نکردم ولی تو دلم موند گفتم اینجا بگم🤣

خونه خواهر شوهر های منم همیشه مرتبه 😅

دختر دوتاشون ازدواج کرده 

خونه اونا هم خیلی تمیزه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه خواهر شوهر های منم همیشه مرتبه 😅دختر دوتاشون ازدواج کرده خونه اونا هم خیلی تمیزه

دقیقا بنظر من تمیزی و مرتب بودن ژنتیکیه... حالا من خودمم سعی میکنم خونم تمیز باشه ولی هیچ وقت به پای اونا نمی رسه اصلا توی خونه اونا همه چی برق میزنه حالا این دختر خواهر شوهرمم که میاد انقد که همه چی رو مرتب میذاره سرجاش خونه همش مرتبه مثلا یه لیوان رو کابینت نمیذاره زود برمیداره کوسن های مبل قشنگ می چینه یا.... 

2810