2777
2789
عنوان

برادرم با یک خانم سن بالا ارتباط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5300 بازدید | 209 پست
به چه قیمتی اخهرفتن آبروی خانوادهکه بگن پسر هوله فلان شخصهبرادر هول فلان شخصه

من خودم داداش دارم ببین واقعا تو دوره ای یه کارای عجیب غریب میکرد ولی الان سرش تو کار خودشه و چند ساله با یه دخترس 

باهاش دوستانه حرف بزن بگو یه فاب برای خودت پیدا کن دیگه با همه نباش زشته 

الکی بگو چند جا شنیدم اسمتو بد بردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن بابا خوب نیس یهو ی زن سن بالا مطلقه ک بچه هم داره رو بگیرهیکی رو میشناسم همسن جور بود رفت ی زن گرف ...

نه بابا من ترجیح میدم با یه خانم مطلقه سن بالا بچه دار ازدواج کنه 

خیلیم عالی

فقط دست برداره 

مثل آدم بره سرکار و زندگی کنه 

دقیقا من نمیدونم چطور میگن پدر برخورد کنه !!!!جوان یاغی ندیدن؟پسر نداشتن که حرف گوش کن نباشه؟همه که ...

من از نزدیک هم دیدم همچین اشخاصی(مرد هم بودن😂).

شخص مورد نظر هم دقیقا مادری مثل مادر شما داشتن.

دوستدار و یکی یدونه مادر. یعنی هیچ کس به مرد ۳۴ ساله نمیتونست بگه بالا چشمت ابروه. نه تو کار و نه تو ازدواج به جای خوبی نرسیدن.  شما حتما باید با یک مشاور کارشناس مشورت کنین.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
نمیدونم چیکار باید کنم

برو با یه مشاور صحبت کن. خودت مجردی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
عقدکرده ام

باید مراقب خودت هم باشی سر بسته بهت میگم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
مثلا بفهمه ممکنه ایدز و زگیل بگیره از طرف و ذهنش درگیر بشه که نکنه منم گرفتمیا یه دختر تیز و زرنگ با ...

دیگه الان یه ۱۵ ساله هم میدونه میتونه ایدز و زگیل بگیره.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
راستش اگه مزاحمتی برای کسی ایجاد نمیکنه، دخالت نکن فقط بگو مراقب خودش باشه

مزاحمته دیگه

آبروی مارو می بره

چه معنایی داره واقعا!

ادم توی کل عمرش نهایت با ۳ نفر باشه نهایت نهایت دیگه ۴ نفر

هرماه دوست دختر عوض کردنش چه صیغه ایه

شهوت چشمش رو کور نکردهاین نادونیشه و احمق بودنش

کسی که تنوع طلب میشه یعنی کور شهوته

بر فرض نادونیش هم باید حواستو خیلی جمع کنی. 

2810