2777
2789
عنوان

برادرم با یک خانم سن بالا ارتباط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 5305 بازدید | 209 پست
متاسفانه پدرم به زور و دعوا متوصل نمیشه توی این موارداصلشم به خاطر همینه خودش به شدت پاک بوده اصلا ت ...

میدونم چی میگی نمونش رو داریم ولی با این تفاوت که الان زورش نمیرسه همسن برادرت بود میگفت بلاخره ادم میشه ولی نشد

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
نه چون دقیقا به اون ۲ نفری پیام داده بود که دخترای سنگین و درستین و البته این موضوع که بزرگترن ازشان ...

خودت ازشون معذرت خواهی کن بگو یه همچین داستانیه

برای کنترلش حتما باید با مشاور صحبت کنید. شاید حتی قرص بده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت ازشون معذرت خواهی کن بگو یه همچین داستانیهبرای کنترلش حتما باید با مشاور صحبت کنید. شاید حتی قر ...

بله من عذرخواهی کردم 

و چون احساس جالبی نداشتم کم کم قطع ارتباط...

همینو بهونه کن بگو ابرو نزاشتی برام پیش دوستام بگو خجالت نمیکشی ببخشید اگه رابطه داشته باشه هم هزار ...

نمی خوام حتی فکرم کنم به این موضوع

فقط امیدوارم روزی اگر ازدواج کرد همسرش کاملا شبیه خودش باشه 

شاید خواهر خوبی نباشم واقعا

اما خیلی احساس بی آبرویی می کنم از دستش 

جواب نمیده سنش اوج شهوته غلبه شهوت به عقله

دیگه از حیوان که کمتر نیست شهوتش بر عقلش غلبه کنه! 

انسان هست و تا خودش نخواد همچین اتفاقی نمی افته.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
درست میگید شما اما همه پسرهای ۲۰ ساله اینطور نیستن، به هرحال باید یاد بگیره کنترل شهوت رو به دست بگی ...

برای کسی که شهوتش غالب شده خیلی باید دقیق برخورد کرد. 

با سابقه تجربم میگم البته نمیخوام بترسونم ولی باید دقت کرد. یه پسر اینجوری حتی به خواهراشم چشم پیدا میکنه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چقدر راحت عادی سازی میکنینباید صبر کرد؟که بعد همین پسر هرزه زندگی یه دختر خوبه و خراب کنه

من عادی سازی نکردم چیزی که دارم میبینم و واقعیت هست رو دارم میگم

ی کلمه یاد گرفتید فقط تکرار میکنید 😑

2810