2777
2789
عنوان

برادرم با یک خانم سن بالا ارتباط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4900 بازدید | 209 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر دختر نداره وقتی یک کار نادرست و یک بار انجام بدی سختیش همون بار اوله بقیش راحت و بدون عذاب وجدان ...

اگه ی پدر شیر داشته باشه محکم بزنه تو گوشش از همه چی محروم شه عادت میکنه ادم بشه

بله درست میگید اینو از اول باید جلوشو میگرفتن اما الانم دیر نشده باید بره توبه کنه بلکه خداوند ببخشتش تا بیشتر از این خودشو گل الود نکرده

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

اونا هیچکدوم پا ندادن؟

نه چون دقیقا به اون ۲ نفری پیام داده بود که دخترای سنگین و درستین 

و البته این موضوع که بزرگترن ازش

انگار جلوی دوستام خار شدم من .

عزیزم آدم هرز که شد شده دیگه درست نمیشه خوبه خب دوست دختر داشته باشه ولی درست حسابی نه که هر روز با ...

منم همینو میگم 

عادت کرده و درست بشو نیست تا زمانیکه خودش بخواد 

هر چی منعش کنی بدتر میکنه 

پس باید سر خودش به سنگ بخوره

نمی دونم مردای سن بالا با دختر کم سن برا معقول تره

به نظر من جفتش لجنه هیچ فرقی ندارن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
جواب نمیده سنش اوج شهوته غلبه شهوت به عقله

درست میگید شما اما همه پسرهای ۲۰ ساله اینطور نیستن، به هرحال باید یاد بگیره کنترل شهوت رو به دست بگیره نه اینکه کنترل خودش رو بده دست میل جنسیش

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

باباتون باید جلوش رو بگیره که یا تعریفی که کردین نمیکنه.پسرا باید از یکی حساب ببرن تو این جور وقتا ب ...

متاسفانه پدرم به زور و دعوا متوصل نمیشه توی این موارد

اصلشم به خاطر همینه خودش به شدت پاک بوده اصلا تصوری نداره ! نمیدونم متوجه میشید چی میگم یا نه 

فکر میکنه همه مثل خودش هستن

در مورد من هم همینطور برخورد کرده همیشه 

که من به بی عقلی این ادم نیستم واقعا خسته شدم

معلومه خودتم همه فامیل و شهر رو اباد کردی. لنگه خودتو دیدی خوشحال شدی😁

اول اینکه شما درست صحبت کن 

قضاوت نکن انقد زود 

دوم اینکه دلیل حرفمو برای دو تا کاربر دیگه گفتم برو بخون 

از حرفام خجالت بکش

تربیت نهبه هرحال من خواهرشم دیگه عزیز میدونم تو خونه چی گذشتهاین کوتاهیه چون یه مدتی در حد ۲ سال چند ...

دقیقا اینکه رفیق بچت کی باشه خیلی مهمه

خب به هرحال باید از یکی حرف شنوی داشته باشه

حداقل میتونی شماره دوست دختراشو پیدا کن پیام بده بگو این با چند نفر در ارتباطه

کاربری دوستم فعلا دست منه

اگه ی پدر شیر داشته باشه محکم بزنه تو گوشش از همه چی محروم شه عادت میکنه ادم بشهبله درست میگید اینو ...

چقدر این تو گوشی و تو دهنی لازمه برا بعضی از پسرا ولی متاسفانه نمیخورن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
اگه ی پدر شیر داشته باشه محکم بزنه تو گوشش از همه چی محروم شه عادت میکنه ادم بشهبله درست میگید اینو ...

پدر شیر و زدن توی گوش؟😅

عزیزم فکر کنم برادر ندارید 

یا اگر دارید فکر میکنید همه پسرا با سیلی توبه میکنن و یوسف پیغمبر می شن 

با کتک و دعوا که بدتر لج می کنه 

اگر انقدر ساده بود من انقدر غصه نمی خوردم که 

افرین دقیقا ی پدر محکم میخاد که لااقل ترسی داشته باشه 

پشتش گرمه ک آبی از کسی گرم‌نمیشه 

رها کرده خودش و 

باید سرش به سنگ بخوره 

دور از جونش مریض بشه تا حساب کار دستش بیاد 

دقیقا اینکه رفیق بچت کی باشه خیلی مهمهخب به هرحال باید از یکی حرف شنوی داشته باشه حداقل میتونی شماره ...

متاسفانه یه مشت آشغال رفیقاش بودن 

از من تا یه مدت حرف شنوی داشت

اما میدونه من چقدر بدم میاد از تنوع طلبی و این هول بازیا دیگه فاصله گرفته ازم کاراشو برام توضیح نمی ده

2810