2777
2789
عنوان

برادرم با یک خانم سن بالا ارتباط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4900 بازدید | 209 پست

باباتون باید جلوش رو بگیره که یا تعریفی که کردین نمیکنه.پسرا باید از یکی حساب ببرن تو این جور وقتا ببخشید افسارشونو بکشن که برادرت میبینه کسی نیست با خیال راحت هرکاری دوست داره میکنه شما هم کاری از دستت برنمیاد

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقریبا میشه گفتم ۸۰ درصد پسرا توی این سن همین هستن و باید صبر کرد

تقریبا هم از اینا مرد زندگی در نمیاد و بود و نبودنشونم مهم نیست... 

اینا هرزه دلان هستن و مفهوم عشقو نمیفهمن حیفه احساس و عشقمون به اینا

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

تقریبا میشه گفتم ۸۰ درصد پسرا توی این سن همین هستن و باید صبر کرد

چقدر راحت عادی سازی میکنین

باید صبر کرد؟که بعد همین پسر هرزه زندگی یه دختر خوبه و خراب کنه

کاربری دوستم فعلا دست منه

بچه ست ۲۰ سالشهخونه باباس مستقل نیست که چطور قطع ارتباط کنیم با این بشر

ولی بیس ساله دیگه کودک نیستا.

با همین کاراش شخصیتش هم شکل میگیره.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
بزار خوش بگذرونه😂

عزیزم آدم هرز که شد شده دیگه درست نمیشه 

خوبه خب دوست دختر داشته باشه ولی درست حسابی 

نه که هر روز با یکی و هیچ اصولی واسش مهم نباشه 

همین کسی که تو بیست سالگی صد نفر و داشته ده سال دیگه بخواد ازدواج کنه دیگه مگه می‌تونه با یه نفر باشه ؟؟ همینه اینقد روابط خارج از چارچوب زیاد شده مردای متاهل با صد نفر میپرن

اگر ۲۰ سالشه واقعا کم سن و ساله و میشه جلوش رو گرفت بهتره برادر بزرگترتون باهاش منطقی حرف بزنه 

رابطش با مادرتون چطوره؟ اگر رابطشون خوبه مادر هم تاثیر زیادی داره روی پسرش

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

از طریق اینستا پیام داده

اونا هیچکدوم پا ندادن؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
هر بچه ای از اول اینجوری نیست قبول کن به تربیت ربط داره

تربیت نه

به هرحال من خواهرشم دیگه عزیز 

میدونم تو خونه چی گذشته

این کوتاهیه 

چون یه مدتی در حد ۲ سال چند تا رفیق افتضاح داشت 

پدرمم توجه ای نکرد گفت ذات درست باشه شبیه اونا نمیشه

و حاصل کوتاهیش شد این 

اگر ۲۰ سالشه واقعا کم سن و ساله و میشه جلوش رو گرفت بهتره برادر بزرگترتون باهاش منطقی حرف بزنه رابطش ...

جواب نمیده سنش اوج شهوته غلبه شهوت به عقله 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
زنه پیش خودش چی فک کرده

همون فکری که مردای سن بالا با دخترای کم سن میکنن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
2810