2777
2789
عنوان

کنکورمجدد بدم یا برم ارشد علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 34 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا موندم از طرفی واقعا نمیدونم ارزش داره انقدر این همه سال عمرمو بذارم پاش چون با دکترا گرفتنم می ...

اگر باب دلتون باشه قطعا ارزششو داره...

البته اگر تلاش کنی. و قبولش بشی و فقط در حد حرف نباشه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.عاشق امام زمانم.

منم موندم ارشد یا آزمون استخدامی یا دوباره کنکور بدم

آزمون استخدام بده. هیچی به اندازه ی کار مهم نیست. تو ارشد حو

لوا پخش نمیکنن الکی ۲ ۳ سال وقتتو هدر نده. اردیبهش دی ماه آزمون معملی هست اردیبهشت ماهم آزمون اداره ها. بشین یکیشو از الان بخون ک صد درد صد قبول میشی . منم دارم آزمون میخونم.

خواهر برادرامم دوتاشونم پارسال آزمون دادن یکی بیمه قبول شد یکی دبیری. الان کار میکنن حقوق دارن. مدرک بالاتر ب چه دردمیخوره آخه تو این دوره زمونه

نه بابا چرا داری این اشتباهوو میکنی. کنکور ک دیدی چقد سخته . خدایی نکرده رفتی دوباره کنکور دادی دیدی ...

وای دقیقااااااا حق میگی دقیقاااااا

همه اینارو میدونم اما نمیدونم گاهی چرا حماقت میکنم فک میکنم جایگاه و همه چیزای خوب برای پزشکیه!! 

بنظرتون با دکترا گرفتن و هیئت علمی شدن و حتی رفتن ب خارج برا ادامه تحصیل میشه به اون جایگاه بالا مثل پزشک رسید نه؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
من لیسانسم علدم از هست نه فکر نمی‌کنم اصلا من طاقت درس خوندن زیاد ندارم نمیتونم پزشکی بخونم ولب زنتی ...

وای میفهممتون🥲 بنظرتون با دکترا گرفتن ژن پزشکی میشه به اون جایگاه بالا مثل پزشک ها و اینا برسیم نه؟

راستی نکفتین شما امسال میخواین ارشد ژنتیک شرکت کنین پس درخال خوندنین؟

آزمون استخدام بده. هیچی به اندازه ی کار مهم نیست. تو ارشد حولوا پخش نمیکنن الکی ۲ ۳ سال وقتتو هدر ند ...

اره حرفتونو قبول دارم ولی هدف دارم براش و اصلا ب معلمی و اینا علاقه ندارم

صرف مدرک نمیخوام بگیرم، میخوام برم تا تهش بعد کارو هم اوکی میکنم ولی الان فقط فکرم درگیر این بود مسیرم شاید اشتباه باشه و پزشکی بهتر باشه برگردم نمیدومم

سال بعد دیپلم سال93

وای🥲 واقعا توان اینکه بمونم امسال و سال بعد رو پشت کنکور ندارم😭 سال بعد معدل دهم هم اضافه میشه 

خیلی سخت کردن این معدلو🥲

وای دقیقااااااا حق میگی دقیقااااااهمه اینارو میدونم اما نمیدونم گاهی چرا حماقت میکنم فک میکنم جایگاه ...

چرا نمیشههه. حقوق هیات علمی بالاتر از پزشکیه که تو درمانگاه و بیمارستان کار میکنه. به هیات علمی ۴۰ الی ۵۰ ملیون تو دانشگاه سراسری میدن به اساتید دانشگاه علوم پزشکی ۶۰ ۷۰ تومن میدن. همسرم هیات علمیه دقیق میدونم حقوقاشونو.

حالا به پزشک استخدام رسمی تو بیمارستان چقد میدن؟ ۲۰ الی ۳۰ تومن. اینه جواب زحمته یک پزشک؟

شما همین رشتتو بخون یا آزمون استخدام بده شاغل شو حقوق بگیر شو بعد ادامه ی تحصیلتو انجام بده. ولی اول از کارت خیالت تخت باشه حقوق بگیری. وگرنه بدون داشتن کار و حقوق ادامه ی تحصیل برات فرسایشی و نا امید کننده میشه احساس پوچ شدن زحماتت بهت دست میده. بعد ارشد میگیری دکترا میگیری . یا برا خارج روزمه اپلای میکنی میری اونور یه شغل در خوره استعدادت و جایگاهت پیدا میکنی یاهم هیات علمی میشی . حتی این کارارم نکردی تک همون شغل خودت ارتقا پیدا میکنی مدیری رییسی تو محل کارت میشی. ولی برنگرد . مسیر برگشتت خیلی تو ابهامه

اره حرفتونو قبول دارم ولی هدف دارم براش و اصلا ب معلمی و اینا علاقه ندارمصرف مدرک نمیخوام بگیرم، میخ ...

نه پزشکی تازه اگه قبول بشب مسیر زندگیتو پر از سختی و طولانی میخاد بکنه.

حالا خودت تصمیم بگیر. همسر من هیات علمیه تو کارای پروژه های دارو سازیه . کلی برا خودش برو بیا و آزمایشگاه داره تو دانشگاه. بهش سمتای بالا پیشنهاد میشه.همه ی همکاراش یا رییس کل دانشگاهن یا تو وزارت علوم سمتای دولتی بزرگی گرفتن. 

وقتی درس بخونی مسیرتو با جدیت بری چرا نتونی به آرمانهات برسی به جایگاه و پرستیژ دلبخواهت برسی.

چرا نمیشههه. حقوق هیات علمی بالاتر از پزشکیه که تو درمانگاه و بیمارستان کار میکنه. به هیات علمی ۴۰ ا ...

وای دقیقااااا🥲میدونید صرفا اون جایگاهه خیلی برام بولد هست که بتونم با دکترا گرفتن و البته شاغل شدن و هییت علمی و اینا اون جایگاه بالارو کسب کنم بعد این همه درس خوندن و تلاش

نه اینکه فکرم درگیر جایگاه ی پزشک باشه چون دلم میخواد واقعا زندگی ایندم هم خودم هم همسر ایندم جایگاه شغلیمون بالا باشه واسه همین فکرم درگیر پزشکی میشه😭 حتی درباره اپلای و ایناهم حرفتونو قبول دارم و خانوادمم پشتمن تو این زمینه

2810