2777
2789
عنوان

دوستان تا حالا شده

34 بازدید | 7 پست

نه بتونی بمونی نه بتونی بری 

حس کنی متعلق نیسی ب این مکان ب این تفکرات 

حس میکنی ک باید باید بایددد درس بخونی ک برسی ب چیزی ک حقته 

حرفی نصیحتی...

ببین درس خوندن همیشه انتخابم بوده ارشد دارم و این حرف رو الکی نمیزنم بهت تو درس سخت میشه موفق شد ی کار و ی حرفه خیلی بهتر از درسه

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین درس خوندن همیشه انتخابم بوده ارشد دارم و این حرف رو الکی نمیزنم بهت تو درس سخت میشه موفق شد ی ک ...

کیک خونگی دارم 

خداروشکر سفارشم میگیرم ب لطف خدا 

ولی بریدم

میگم ی جوری ادمی ک تحصیل دارع خیلی جایگاهش بهتره....

و اینکه نیاز دارم ک ب جایی برسم ک برم دانشگا از طریق درس....

واقعا نمی‌کشم 

واقعا خستم 

نمیدونم باید چیکار کنم 

کیک خونگی دارم خداروشکر سفارشم میگیرم ب لطف خدا ولی بریدممیگم ی جوری ادمی ک تحصیل دارع خیلی جایگاهش ...

بخدا جایگاهت ربطی به مدرکت نداره بچسب بکارت کاش جای ارشد همین شیرینی خونگی رو حرفه ای بلد بودم حرفمو باور کن هیچی تو درس نیس....

بخدا جایگاهت ربطی به مدرکت نداره بچسب بکارت کاش جای ارشد همین شیرینی خونگی رو حرفه ای بلد بودم حرفمو ...

ممنون از حرفت 

ولی خب بالاخره سواد تحصلیت هم بالاست و اینکع رو شخصیت و فرهنگت میتونه تاثیر داشتع باشه پس غصه نخور

ممنون از حرفت ولی خب بالاخره سواد تحصلیت هم بالاست و اینکع رو شخصیت و فرهنگت میتونه تاثیر داشتع باشه ...

دختر الان فقط پول مهمه وقتی کارتو خیلی گسترش دادی و خفن شدی دکتر و مهندسشم از تو کمتر درمیارن