dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 عنوان بچه یک سالو نیم وابسته گوشی شده اگه گوشی نشونش ندم یادش میره 101 بازدید | 15 پست اینم بگم از وقتی دنیا اومده تا الان شبا دیر میخوابید منم ناچار خسته میشدم کارتون میزاشتم نگاه کنه رفته رفته عادت کرد الان میدید دستمه میگرفت خودش عکس نگاه میکرد اینورو اون ور میزد با باباش تصمیم گرفتیم بهش نشون ندیم دوروزه ولی وقتی زنگ بخور گریه میکنه میخواد میخوام ببینم ممکنه از یادش بره ۱۶ ماهشه دیگه دستمون باشه نخواد واقعا من اشتباه کردم ولی دست خود آدم نیست انگار من فک میکردم بچه رو هر جور بخوام میتونم نگهش دارن الان میبینم غیره ارادی هر چیو زود یاد میگیره بخوام نخوام حالا نظری دارین که ترک کنه دیگه نخواد شده بچتون اینجوری باشه ترکش بدین یادش بره دیگه گوشی دستش نمیدم منم دیروز | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدایادوستت_دارم عضویت: 1402/05/31 تعداد پست: 1945 خیلی زود گوشی دستش دادی،پسر من از سه سالگی شروع کردیم الآن هشت سالشه دیگه حریفش نمیشیم ***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 530 من مث شما گوشی ن تلویزیون باز میکردم این نگاه میکرد من راحت بودم تا اینکه شد ۱۸ ماهش گفتم دخترم توپ رو بیار دیدم فقط نگام میکنه درحالیکه بچه های کوچیکتر از این حتی اعضای بدنشون رو هم نشون میدادن اونجا فهمیدم خاک تو سرم شده
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 17085 انیمیشن برنامه هر چی داری ک جذابه پاک کن ک کار داشتی وسوسه نشی بهش بدی و کلا جلو دستش نباشه. چاره ش اینه ک خودت هم کار نکنی با گوشی.اره فعاموش میکنه هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
غمگینی عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 3843 گوشیتو بزار روی سکوت اصلا بهش نشون نده یادش میره بچه منم دوس داره من گوشی پلاستیکی براش خریدم با همون راضی میشه امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 2891 بچه من ۵سالشه هنوز نزاشتیم به گوشی دست بزنه والان خودش سمتش نمیره.همه ش بستگی به پدر ومادر داره
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 خیلی زود گوشی دستش دادی،پسر من از سه سالگی شروع کردیم الآن هشت سالشه دیگه حریفش نمیشیم بله اشتباه از خودمه ولی گفتم از اونجایی که شبا نمیخوابید منم دیگه ساعت ۴ شب به بعد میگفتم دیگه بدنم نمیکشه کارتون میزاشتم
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 من مث شما گوشی ن تلویزیون باز میکردم این نگاه میکرد من راحت بودم تا اینکه شد ۱۸ ماهش گفتم دخترم توپ ... اره واقعا اشتباهه بچه زودی عادت میکنه الان باز با گوشی بازی میکنه
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 530 ب حدی انگلیسی رو دوس داره کارتون بذار تا شب از جلو تلویزیون پا نمیشه بچه هاتون تمرکزشون خوبه؟برا انگلیسی ن ها کلا
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 گوشیتو بزار روی سکوت اصلا بهش نشون نده یادش میره بچه منم دوس داره من گوشی پلاستیکی براش خریدم با همو ... از گوشیا خریدم واسش ولی اره دیگه گوشیمو عمرا بدم دستش شده خودمم وقتی خوابه نگاه میکنم ولی میبینی گوشی باباش زنگ میخوره میخواد
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 انیمیشن برنامه هر چی داری ک جذابه پاک کن ک کار داشتی وسوسه نشی بهش بدی و کلا جلو دستش نباشه. چاره ش ... اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه میکرد یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ولی خدا کنه یادش بره
مامانsepehr عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 17085 اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه میکرد یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ... بذار توکمد با تلفن خونه کار کن تنها راهش همینه هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دیوارکوتاهم عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 530 اخه کلا میدی میرفت عکس نگاه میکرد یا زنگ میزد به بقیه وای اره دیگه نمیدم چاره چیه دیگه دستم نمیگرم ... یادش ک میره فقط رشد مغزی بچه اون قسمتی ک وقتی گوشی دستش بوده رشد کرده بدون تجربه هس یعنی تمرکز و مهارت اون قسمت رو نداره هر چی زودتز جدا کنی بیشتر ب نفعشه
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 بذار توکمد با تلفن خونه کار کن تنها راهش همینه تلفن خونه نداریم یدونه مامانم زنگ میزنه اونم صداشو کم میکنم خوابه زنگ میزنم الان دوروزه نشونش ندادم
dgknvfruhdddhu مدیر استارتر عضویت: 1402/10/23 تعداد پست: 1390 یادش ک میره فقط رشد مغزی بچه اون قسمتی ک وقتی گوشی دستش بوده رشد کرده بدون تجربه هس یعنی تمرکز و مها ... اره دیگه چاره ندارم ولی دیگه شده زود متوجه شدم که کارم اشتباه بوده