2777
2789

پسری رو در نظر بگیرید که الان ۲۸ سالشه و دانشجو و با حقوق ده تومن داره کار میکنه و خانواده ش به این امید که ما قراره برا تو زن بگیریم و برات خرج کنیم همون ۱۰ تومن ها هم گرفتن ازش و هیچ پس انداز و دارایی نداره.

حالا این آقا که نزدیک ۳۰ سالگی هست خانواده خونشو کردن توی شیشه که سنت داره میره بالا و برای ما هم توی فامیل زشته که پسرمون توی این سن مجرد باشه. یه دختری رو پیشنهاد دادن که پسره هم از دختره خوشش میاد اما راضی به ازدواج نیست بخاطر مسائل مالی. میگه من با حقوق ده تومن و بدون خونه و ماشین ازدواج نمیکنم.

خانواده ش وضع مالی خیلی خوبی دارن و میگن تو ازدواج کن ما برات خونه و ماشین میخریم

پسره هم از وضع متشنج خونه خسته شده بوده و به امید اینکه خانواده ش پشتش هستن ازدواج کرده و حالا ۹ ساله از ازدواجش میگذره و خانواده ش میگن ما وظیفه ای نداریم در قبال تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قانونا و شرعا حقی بر گردن پدر و مادرش نیست ولی اینکه قول دادن و حقوقش می گرفتن و بااین وجود کاری نکردن اوج بی رحمی و سنگدلی هست.آه اون پسر و زنش دامن گیرشون میشه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

دیگه وقتی ۹ ساله ازدواج کرده باید رو پا خودش وایساده باشه. اونا وظیفه ای ندارن. هرچی میخواستن کمک کنن و کردن تا الان باید کرده باشن و تمام. بعد ده سال اگه هیچی نداره یکم خودش مقصره که رو پا خودش کاینستاده. البته خیلی شرایط دیگه هم باید سنجید و مطلق نمیشه این نظر رو داد. ولی الان دیگه به عنوان وظییییفه نیست برای والدینش. نهاااایت اینه که پولایی که ازش گرفتن رو اگر هنوز براش خرج نکردن بهش برگردونن در قالب یه ماشین یا کمک هزینه برای خرید چیزی