2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 10593 بازدید | 308 پست
اره کم کم دیگه هیچیو متوجه نمیشه حتما فکر پرستار باشید یه الزایمری تو خانواده همرو داغون میکنه مادر ...

تو مریضی عاشق اونی میشن ک تو سلامتی بهش ظلم کردن ک این علاقه هم از همون ظلمه میاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مریضی عاشق اونی میشن ک تو سلامتی بهش ظلم کردن ک این علاقه هم از همون ظلمه میاد

چی بگم حالا مادر سوهر من اونقدم ظالم نبود ولی منو پایین تر میدونس از خودشو همش نگاه بالا پایین داشت ادم حسابم نمیکرد ولی تو زندگیم دخالت نداشت خداییش

اولش ک نمیگم اگه دیدم واقعا زندگیم داره خراب میشه و کارد ب استخونم رسید میگمیه سال اول ازدواجم با من ...

درسته میفهمم و درکتم میکنم

ولی من نمیگم جلوش خم و راست شو یا بهش خدمت کن یا کاری براش انجام بده و خوبی کن ولی تو که مثل اون نیستی بخوای دروغ بگی اینجوری پیش بری یه وقت میبینی شبیه اون شدی خدایی نکرده و خودتم خبر نداری... این آدما که به بد بودن خودشون اعتقاد ندارن یعنی به جایی رسیدن که وقتیم بدی میکنن فکر میکنن بازم خیلی خوبن حالا میدونم خدایی نکرده مثل اون نمیشی ولی میگم تو که بد نیستی این کارارو بکنی، اون بده بزار باشه

قطعا شوهرت آدم منطقی ایه و بهت فشار نمیاره و وقتی دوتا گزینه راست و دروغ هست باید ببخشید خل باشی که دروغو انتخاب کنی، 

وقتی یه دروغ میگی برای لو نرفتن دروغت باید صدتا دروغ دیگه بگی و به جز اون هم خودت حس بدی داری و کلی چیز دیگه هم فقط کافیه یه دروغت لو بره تا هزارتا بلا سرت بیاد دیگه اعتماد رفته برنمیگرده و اووووه تا صبح باید بنویسم اگه همه چیزو بخوام کامل توضیح بدم

درکل وقتی کار خوبی نیست قطعا هزارتا بدی داره

و اینکه درسته اون در حد مرگ بهت بدی کرده ولی خب این کارو بکنی بدی حساب میشه و باور کن کارما داره

من خودم کارمای بدی ای که حتی خودم انجام ندادم یه نفر دیگه به خاطر من انجام داده بود و عین سگ پس دادم البته من احتمالا میتونستم جلوی بدیشو بگیرم ولی متاسفانه نگرفتم

و دیگهههه چی بگم همین دیگه

کاری که کوچیکترین حس بدی بهش داشته باشی انجام نده کاراییم که حس بدی بهش نداری فکر کن و ارزیابی کن بعد انجام بده 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
چی بگم حالا مادر سوهر من اونقدم ظالم نبود ولی منو پایین تر میدونس از خودشو همش نگاه بالا پایین داشت ...

مال من همه چیو باهم داره یه روز گفتم بهش من لیسانس دلرم کارمند بودم با پسرت ازدواج کردم اون دوتا ک تو انتخاب کردی یکیشون دیپلم نداشت ک مهریه گرفت رفت

اینم فوی دیپلم داره تازه مهریه گزفته ولی بخاطر ارثیه شوهرش نگه‌ش دا‌شته

بعد اونا از نظرش بهتر بودن

امروز گفتم مامانت رو لطفا هرجور شده ببر من دیگه نمیکشم به بهونه شام رفتیم بیرون شام خوردیم رفتیم سمت ...

عزیزم ایشون مادرشونه و وظیفشون هست که از مادرشون نگه داری کنند وکسی اون دنیا به شما نمیگه چرا از مادرشوهرت نگه داری نکردی تنها وظیفه شما اینه که به همسرت بکی نگران من نباش وتا هروقت که دوست داری میتونی پیش مادرت باشی و ازش نگه داری کنی من اوایل برای رضای خدا به مادرشوهرم محبت میکردم و میگفتم اشکال ندارد اگر باعث ناراحتی من شده من می‌بخشم واصلا به روی خودم نیاوردم ولی الان حتی برای رضای خدا هم نمیتونم کاری بکنم و کینه ونفرت عجیبی توی دلم هست خیلی از این موضوع ناراحتم دوست دارم ببخشم تا حداقل خودم راحت بشم ولی متاسفانه وقتی یاد حرفها ورفتارهاش میفتم نمیتونم احساس میکنم این کینه ونفرت باعث میشه هیچ کدوم از اعمالم قبول نباشه گاهی با خودم میگم شاید اگر اون موقع که درحقم بدی میکرد کمتر به خودم فشار می‌آوردم توی خودم نمیریختم الان این طوری منفجر نمی‌شدم پر از کینه نبودم چون میبینم الان همسرم با خودش فکر می‌کنه که مادرم کار بدی نمی‌کرده این من هستم که اخلاقم بد شده و تغییر رویه دادم برای همین به شما میگم اصلا این اشتباه رو نکنید وظیفه بچه هاست تو خونه خود مادرشون ازش نگه داری کنند شما هیچ وظیفه ای نداری

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

خداروشکر مامانم رو قصد دارم خودم نگه دارم منت عروس بالا سرش نباشه اینجوری ک گفتی ترسیدم دیگه عروسامون بخوانم مامانم رو نگه دارن نمیذارم‌میارم پیش خودم و حتی اگ دلتنگ داداشام‌ شد نمیذارم‌بره خونشون بهشون میگم‌بیان سر بزنن🙂

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
من ک هزاربار گفتم پرستار بگیرید بچه ها هر روز برن سر بزنناما هیچکی نمیخواد پول خرج کنه همسرمم انقدر ...

ی کاری کن اون خونشو بزنه ب نامتون بعد بمونه 

پدرشوهر خدابیامرز منم آلزایمر داشت یبار گم شد طفلکی دومین بار هم از خونه رفته بود بیرون تصادف کرده بودد.آلزایمری نگهداریش سخته واقعا

امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

اصلا زیر بار نرو.. نگهداری از بیمار الزایمری خیلی خیلی سخته

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
درسته میفهمم و درکتم میکنمولی من نمیگم جلوش خم و راست شو یا بهش خدمت کن یا کاری براش انجام بده و خوب ...

مرسی عزیزم قشنگ فهمیدم بخدا یه لحظه یه حالی شدم نمیخوام الگوی بدی با‌شم برای بچه ای ک اگه خدا قسمت کنه و بهم هدیه بده 

نه دروغ نمیگم والا همیشه سعی کردم ادم خوبی باشم اینه اوضاعم چ برسه بخوام دروغ بگم

فقط نمیدونم چرا همش حس میکنم مادربشم تمااااااام این قضایا حل میشه 

عزیزم ایشون مادرشونه و وظیفشون هست که از مادرشون نگه داری کنند وکسی اون دنیا به شما نمیگه چرا از ماد ...

قشنگ درکت میکنم و میفهممت

من اوایل حرفی میزد ناراحت میشدم جواب میدادم

بعد دعوا شدت میگرفت

بعد سکوت میکردم و همسرم دفاع میکرد ولی باز دعوا بیشتر میشد ولی همون سکوتم و حرف نزدنم کینه رو بیشتر و بیشتر کردهرچند خدایی دفاع داشتم از همسرم 

مرسی عزیزم قشنگ فهمیدم بخدا یه لحظه یه حالی شدم نمیخوام الگوی بدی با‌شم برای بچه ای ک اگه خدا قسمت ک ...

ایشالا همه چیز خوب پیش میره و مادر هم میشی عزیزم ❤😘

دیگه خیلی ذهنتو درگیر این مسئله ها نکن طبیعیه یسری حس ها داشته باشی چون یکم فشار روانی روته

اما خب مطمئن باش همینجوریم حل میشه چیزی نیست که حل نشه

چیزی که قرار باشه حل نشه با بچه یا هر جور دیگه ای هم حل نمیشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
خداروشکر مامانم رو قصد دارم خودم نگه دارم منت عروس بالا سرش نباشه اینجوری ک گفتی ترسیدم دیگه عروسامو ...

بهترین کار رو میکنی چون وظیفه بچه هاست ک مادرشون رو نگه دارن چون شما رو به دنیا اورده و بزرگ کرده نه عروس و داماد رو ک اونا بخوان نگهداری کنن 

البته

اگه مادرشوهرم خوب بود نگهش میداشتم ولی جز تهمت و افترا و فحش ب خودم و خانوادم چیزی ازش ندیدم

2810