2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 295 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو میگن هوووو نه مادرشوهردقیفا مثل مادرشوهر من دیونمون کرده میدونی جالبیش اینجاست هرچقدر میخای سکو ...

چون بدبخت و بیچارن نمیتونن خوشی بچه هاشون رو ببینن ـمشکل روان دارن 

یعنیییییی بقران ندیده عاشقتم با این حرفتبعد من میگم بخدا مامانت سالمه و فقط داره خودشو لوس میکنه از ...

مام فک میکردیم سالمه خودسو لوس میکنه وای الان حتی خمومم خودش نمیتونه بره خیلییی سخته خدا نصیب کسی نکنه کم کم بهداشتشم رعایت نمیکنه ماله منم مریض شد بهم علاقه مند شد

مال من سر ومور گنده هرروز بهترازدیروز ... هرروز وحشی تر ولاشی تر میشه هرچندوقت ی بار هم داره ورژن جد ...

پس خدا ب تو هم صبر بده خواهر

اینا چحوری میخوان بمیرن من نمیدونم والاـ

من بابابزرگم خیلیییییی ادم بدی بود پیر شد زمین گیر شد کورشد الزایمر گرفت و مرد ـ100 سال عمر کرد 

از فردا طبق راهنمایی هاتون ب امید خدا پیش برم الهی ک به خیر پیش بره و واقعا ختم ب خیر بشه بهترین راه ...

آره دقیقا منطقی ترینش اینه

ایشالا که خوب پیش بره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

بیخود دلت نسوزه 

عادی باش بزار چند روز پیش شما باشه

چند روز پیش دخترش

اگر خسته شی ممکنه بهش توهین کنی 

اسی خودت بهتر میدونی ولی من بودم دروغ نمیگفتم درهرصورت اینجور دروغا خوب نیست مخصوصا بخوای به شریک زن ...

اولش ک نمیگم اگه دیدم واقعا زندگیم داره خراب میشه و کارد ب استخونم رسید میگم

یه سال اول ازدواجم با من زندگی میکرد 12 ناهار‌ میاوردم بعد عصر ب شوهرم میگفت زنت 3 بهم ناهار داد یا اینکه ناهار نمیخورد سفره مینداختم میگفت ناهار بهم نداد 

یا الکی بهم چرت و پرت میگفت دعوا راه مینداخت بعد زنگ میزد ‌شوهرم با گریه ک زنت بهم فحش داده و قسمم میخورد

شوهرمم اوایل مامانشو نمیشناخت باورمیکرد دعوامون میشد یه بار خواهرشوهرم گفت فیلم بگیر یواشکی 

من خول ب عقل خودم نرسیده بود تا اونموقع از بس فشار عصبی روم بود فیلم گرفتم چند روز ب ‌شوهرم نشون دادم هنگ بود فقط

ادم های بد ذات و وحشی و ظالم عمر طولانی دارن و حالا حالاها نمیمیرن...اینو مطمعن باش......پس حواست باشه که پیشت نمونه که بیچاره میشی....شوهرتو راضی کن خونه خودش بمونه مادرش پرستار بگیرید...بچه هاش هم بهش سر بزنن....تا جوونن و جون دارن پدره عروسو در میارن حالا که پیر و زمین گیر میشن عروس ترو خشکشون کنه؟؟؟؟؟؟

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

2810