2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7781 بازدید | 302 پست
چه فرقی داره .مادران زیباترین آهنگ عشقند.من خودم کلی رسیدگی میکردم به مادر خانمم وقتی مریض بود.مریضی ...

اکثر مردای ایرانی تو‌پیری و کوری مادر زن قبول نمیکنن که بهش برسن ، حتی جامعه خیلی بد و زشت میدونه این موضوع رو ، اما مردهای ایرانی وظیفه زنشون میدونن که از مادرشون مراقبت کنه ، اما آیا این کار وظیفه زنه ؟ خیر ، پس بچه ها خودشون فکری به حال مادرشون کنن و مسولیت رو دوش استارتر نندازن ، اون زن اوایل زندگی استارتر رو خراب کرده روا نیست استارتر تا آخر عمر اون خانم که معلوم نیست چقدر عمر میکنه جوونی و زندگیش رو به پاش بذاره ، کسی اگه از رو ثواب کاری انجام میده دمش گرم ولی نمیتونن مسولیتی رو رو دوش کسی به اجبار بذارن 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اکثر مردای ایرانی تو‌پیری و کوری مادر زن قبول نمیکنن که بهش برسن ، حتی جامعه خیلی بد و زشت میدونه ای ...

بله درسته فرمایشتون .اگرم کاری میکنن مسئولیتی ندارن و از لطفشون هس

کاربر آقا

عزیز دلممممم فقط می تونم بگم بهت حق می دم حالت خوب نباشه ...گفتم شاید اگر جای شما بودم قطعا نمی تونس ...

فداتشم مرسی ازتون خدایی همتون با حرف هاتون یه جوری ارومم کردید از یه طرف بدی هاش ازیه طرف ناراحتی همسرم

ولی خیلی از دوستان گفتن مردا قدر نمیدونن و یادشون میره دختر خالم از مادرشوهرش نگهداری میکرد ایزی لایفش میکرد وقتی مرد یادشون رفت خوبی هاشو ـ دیسک کمر گرفت و دستشو عمل کردن از بس مادرشوهرو بلندمیکرد 

شوهرش رفت زن صیغه کرد

به شوهرت بگو اگه پرستار نگیری مادرت بی عزت میشه

بزار توی خونه خودش یا پرستار عزت و احترامش حفظ بشه

دیدم که میگم

مادربزرگ خودم چون بچه هاش براشون ننگ بود پرستار بگیرن

هرکی از راه میرسید باید کمک میکردن پوشک عوض کنن

یبار کسی نبود بلندش کنه شوهرم زیر بغلاشو گرفت بلند کرد من شلوارشو دراوردم به حدی بوی ادرار اذیتم کرد که نزدیک بود اوق بزنم شوهرم از اون به بعد اصلا سمتش نمیرفت

کل نوه ها از مسایل خصوصیش با خبر بودن

در صورتی که اگه پرستار داشت فقط با یک نفر بود 

و بچه ها و نوه ها میرفتن فقط سر میزدنن

عزت و احترامشم حفظ بود

مادر منم خیلی از مادربزرگم کشیده یه تهمت بسیار زشت و زننده زده مادرم بشدت ناراحتی اعصاب داره خیلی از مادرشوهرش کتک خورده ولی الان مادربزرگم از پا افتاده نوبتی شده تنها عروسی که جونش براش میره همین ماذر من مثل پروانه دورش میگرده البته بگما اصلا بدی هاشو فراموش نکرده گاها شده نشسته تعریف کرده گریه کرده و گفته هیچوقت حلال نمیکنه ولی میگه خودمم پیر میشم 

اکثر مردای ایرانی تو‌پیری و کوری مادر زن قبول نمیکنن که بهش برسن ، حتی جامعه خیلی بد و زشت میدونه ای ...

دقیام خودشون پاشون و جا پاشون نمیزارن برا مادر زن هاشون ، اما نوبت به مادر خودشون ک میرسه زبونشون رو سر زن هاشون درازه

یادم نمیره تو ی تاپیک ی کاربر میگف مادرشوهرم زمین گیر شد و پوشکی ، دخترهاش گفتن ما چندشمون میشه نمیتونیم بعد شوهرش گفته بود وظیفه خانوممه ، و این بنده خدا در کمال بی میلی مجبورش کرده بودن پوشک عوض کمه، از پرویی مردهای ایرانی هر چی بگی کم گفتی والا

ادم بدی نیستم ولی نه هنوز درس نگرفته و ازکاراش پشیمون نیستیادم نمیره فردای عروسی با ساکش امدخونمون گ ...

منم یکی از این عجوزه ها دارم زنیکه روانی،یکی از خانوادم بیاد خونمون میخواد بمیره زنگ میزنه به بهونه های مختلف با پسرش دعوا میکنه

2810