2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره الزایمر میگیره بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 7020 بازدید | 294 پست
ببخش گلم ولی گزاشتی سوار بشه دیگه پیاده نمیشه بچهاشم دیگه خودشونو کنار میکشن میمونه رو سرت همین شوهر ...

امروز گفتم مامانت رو لطفا هرجور شده ببر من دیگه نمیکشم به بهونه شام رفتیم بیرون شام خوردیم رفتیم سمت برادرش گفت اینجا چرا امدیم شوهرم گفت  ،،،، دلش برات تنگ شده چند روز بمون پیشش یهو مادرشوهرم گفت چیه منو از خونه ت کردی بیرون شوهرم بغض کرد

منم زنگ ایفون رو زدم رفتیم بالا هی گیر داد هرجا مادرت هست تو باید بمونی ولی ما امدیم خونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امسب همسرم گفت دلم برامامانم میسوزه فقط خونه من راحته ارزومه بتونم خودم نگهش دارمگفتم تو تا عصرسرکار ...

ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده،بعد اینکه نگاه محبت آمیز به مادر گره های زندگی رو باز میکنه و...ببین وقتی یه سری آدما برای رضای خدا به بنده اش خدمت میکنن در حقش خوبی میکنن خدا میبینه که نیتت رضای خدا بوده چند برابر واست جبران میکنه،،ببین این شرایطو یه فرصت بدون که خدا واست خواسته اگر بتونی با خدا معامله کنی و اصلا نبینی داری به کی لطف میکنی شک نکن زندگیتو بُردی،انرژی های مثبتی که قراره بیان توی زندگیت همین راهییه که جلوی روته،شما در واقع هم داری به کیفیت زندگیه همسرت که از خودش راضی میشی و حتما پاداش احترام به مادرشو از خدا میگیره هم خودت وقتی محض رضای خدا کاری انجام میدی راه خوشبهتی واست باز میشه حتی اگر نبخشیدیش این فرصتو به زندگیت بده که کار پرثوابی جلوی روته

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
نگهداریش واقعا خیلی سخته نمیشه گفت چکار کنی ولی اگر میتونی شما معامله با خدا کن اصلا فکر کن یکیه که ...

این حرفارو دخترش بهم میزد ک الان گفته نمیتونه نگه داره 

واقعا سر کردن با کسی ک ازش متتفری و مجبوری یه جمله رو هزار بار بهش بگی و اخرم بگه دروغگویی سخته امروز ساعت یکونیم ناهار اوردم هی غر میزد شام اورده زنت 

درضمن فکرنکن خوبی کنی و جواب بلاهایی که سرت آورده با محبت بدی ازت تشکرمیکنن چون همون دختراش دست پرود ...

خدا پدرتو بیامرزه ولی بیا و این چیزا رو بکن تو کله شوهرم هرچی بگم چون مادرشه متوجه نمیشه

چه فرقی داره .مادران زیباترین آهنگ عشقند.من خودم کلی رسیدگی میکردم به مادر خانمم وقتی مریض بود.مریضی ...

حاجی بیخیال،مادرخانم فرق داره با مادرشوهر خیلی هم فرق داره،ننه من به شوهرمن تو نمیگه با شما همسرمو صدا میزنه،اونقدر به شوهرم محبت داره به من نداره،حالا مادرشوهرم همه ی زورشو زد من طلاق بگیرم،میگف تو چرا نمیری ؟؟؟تو چرا طلاق نمیگیری؟من با چنگ و‌دندون زندگیمو نگه داشته بودم

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ببین یه چیزی میگم بهش فکر کن نمیخاد زود تصمیم بگیری،،ببین خدا توی قرآن خدمت به مادر خیلی توصیه کرده، ...

بابا این حرفا چیه این بنده خدا میخواد بچه بیاره یکی میخواد از این پرستاری کنه چرا احساسی میکنین قضیه رو

نمیدونم ولی احتمالا شبانه روزی 20 به بالا باشه

نه کمتره

تازه شبانه روزی هم باشه اتاق بدید بهش هزینه رفت و آمدم نداره خورد و خوراکشم همونجاست چون شبم همونجا میخوابه قطعا کمتر درمیاد تا اینکه شیفتی بگیرین

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
خوب الان مریض شده بنده خدا .نمیشه که انتقام گرفت یا انداختش سطل زباله

قرار نیست انتقام بگیره

ولی قرار هم نیست پرستار دشمنش بشه

بچه های اون زن باید ازش مراقبت کنن

وظیفه عروسی که خونشو قبلا تو شیشه کرده نیست

اگه رابطشون از قبل خوب بود یه حرفی

ولی الان اصلا نمیشه

خانما احساساتی ان نمیتونن از کسی که ازش متنفرن مراقبت کنن

{ خانم هستم }

واینکه عمر دسته خداست ولی متاسفانه آلزایمر توی سن بالا نشونه ی کوتاهی باقی عمر هم هست ،دله همسرت خوش میشه که آخرای عمر مادرش کاری کرده واسش ،،شما اگر دلت نرم شد، فقط بگو که همراه همسرت هستی و خونتون بمونه مشکلی نداری ولی مسئولیتی شخصا نپذیر

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
2810